Завантажте мобільний додаток сайту

Як стало відомо NikopolNews, Укравтодор почав працювати з навігаційною системою Waze. Туди користувачі зможуть поскаржитися на погану якість покриття чи стан дороги. Про це повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури.

«Відтепер всі скарги на автошляхи від користувачів програми збираються в єдину базу, яка доступна для дорожньої служби в режимі реального часу. Таким чином відомство зможе зібрати максимально повну інформацію про стан покриття по всій країні. А також оперативно отримувати повідомлення про ожеледицю чи обмеження в русі через аварії і реагувати на них. Вся інформація подається з точними GPS-координатами, а також з фотографіями та коментарями від водіїв, якщо останні їх додали», — сказано в повідомленні.

Наразі система тестується у Дніпропетровській та Львівській областях. Але в подальшому має запрацювати по всій країні.

«Ми зможемо ще оперативніше реагувати на скарги громадян і зосередити нашу увагу в першу чергу на найбільш проблемних ділянках доріг», — вважає голова Державного агентства автомобільних доріг Олександр Кубраков.

Нагадуємо, що в Укравтодорі цілодобово працює аналітично-диспетчерська група, яка приймає скарги від громадян за номером: (044) 287-11-40.

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне