Завантажте мобільний додаток сайту

На Дніпропетровщині зафіксували новий випадок коронавірусу. Захворіла жінка з Кривого Рогу. Про це NikopolNews повідомляє з посиланням на Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради.

Згідно інформації, отриманої NikopolNews , хвора знаходиться в інфекційній лікарні, її стан не важкий. Діагноз підтвердили в Київській лабораторії. Жінка контактувала з хворою донькою, яка мешкає в Києві.

25 березня медики відпрацювали схему дій. По вулиці, де мешкає жінка проведено дезінфекцію. Її родина, а це 5 чоловік, знаходиться на самоізоляції, під наглядом медиків.

Симптомів захворювання більше ні у кого нема. Членам родини зроблено швидкі тести, вони негативні, всі вони будуть знаходитись на самоізоляції 14 днів. По завершенню карантина, їм знову буде зроблено тести. Крім того, аналіз крові направлено на дослідження для підтвердження, або спростування діагнозу.

В інфекційній лікарні також знаходиться чоловік з двосторонньою швидкоплинною пневмонією. Він мав контакт з людиною, що прибула з Польщі. Це чоловік з Жовтих Вод. Він в реанімації. Стан середньої тяжкості стабільний. Швидкий тест показав негативний результат на коронавірус, результати аналізів, направлених до лабораторного центру, очікуються.

Слід зазначити, що в офіційному зведенні МОЗ по ситуації з коронавірусом в Україні третій випадок на Дніпропетровщині поки що не вказаний.

Ознайомитися з інформацію про кількість хворих в Україні та регіони розповсюдження коронавірусу можна ТУТ.

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне