Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
10554
10554

Осколок дивом не зачепив літню пару у Нікополі

у Нікополі

Осколок пролетів біля подружнього ліжка. Його зупинила вишита маминими руками картина. Дивом у Нікополі літню пару на зачепило.

Нікопольщина потерпає від постійних обстрілів майже місяць. Вже більше тисячі снарядів ранили тіло мирного міста. Місцеві мешканці відчувають себе мішенями у тирі. І хто з них стане ціллю наступної ночі – невідомо. На жаль, вже є випадки загибелі від ворожих снарядів. Але іноді стаються дива.

Так, під час одного з крайніх масштабних обстрілів у Нікополі, коли повилітали вікна у декількох багатоповерхівках, цій подружній парі доля посміхнулася.

Осколок дивом не зачепив літню пару у Нікополі

  • Наше вікно було саме трохи відчинено, – розповідає берегиня сім’ї Людмила. – Ми спали на своєму ліжку. Звук вибуху миттю викинув нас із чоловіком зі сну. Ми скочили і побігли у коридор. Зрозуміли, що впало десь зовсім поряд, бо через якусь секунду після обстрілу я почула, як посипалося на землю скло з вікон сусідів і будинку навпроти. Наші вікна не зачепило. Так подумали ми вночі і трохи заспокоїлися.

А вже вранці подружжя додивилося, що у їх квартиру залетів справжній осколок! Він пройшов саме у щілину привідчиненого вікна, при цьому порвавши москитну сітку, гардину та штору. Зупинив ворожого гостя мамин оберег – вишита її руками картина на стіні.

Осколок дивом не зачепив літню пару у Нікополі

  • Такі композиції раніше вішали на двері. А рамку для маминого творіння, до речі, зробив відомий чи не всім нікопольцям художник Марк Продан. Тепер треба підклеїти матеріал у місці попадання ворожої зброї, – ділиться Людмила.

Осколок дивом не зачепив літню пару у Нікополі

Сам осколок подружжя так і не знайшло. Де тільки не шукали – нема. Залишився лише красномовний слід. Але і такий «привіт» не залякав нікопольську пару. Щасливці долі вірять у ЗСУ і залишаються у рідній домівці.

50 снарядів з «Градів» і дві ракети – масштабна атака на Нікополь 31 липня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×