Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
354
354

Росіяни посилюють тиск на персонал ЗАЕС, але атомники скептично ставляться до «пламєнних рєчєй»

Росіяни посилюють тиск на персонал ЗАЕС, але атомники скептично ставляться до«пламєнних рєчєй»

Росіяни посилюють тиск на персонал ЗАЕС і агітують до співпраці з Росатомом, повідомляє Енергоатом, передає Nikopolnews.

Окупанти не полишають спроб примусити працівників Запорізької АЕС підписати контракти з Росатомом та вигадують усе нові засоби схилити людей до співпраці.

Наразі загарбники почали тиснути на персонал з подвоєною силою, залучивши до агітації важковиків із топменеджменту російської держкорпорації – першого заступника гендиректора з операційного управління Росатома андрія петрова та першого заступника голови Росенергоатома олександра шутікова.

Підготувавшись, 26 жовтня 2022 року  ці двоє – шутіков особисто, а петров у форматі відеозвернення – почали «обробляти» український колектив окупованої росіянами ЗАЕС.

Задля кращого результату агітації всіх працівників станції зібрали та виголосили їм звернення, основна ідея якого полягала в необхідності та доцільності переходу до складу Росатома.

Але ця спроба потерпіла таку саму невдачу, як і всі попередні: до «пламєнних рєчєй» окупантів атомники ЗАЕС поставилися скептично і вчергове продемонстрували, що на загарбників – не працюватимуть, – запевняють в Енергоатомі.

Росіяни викрали і ймовірно катують заступника гендиректора ЗАЕС із персоналу

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×