Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2126
2126

У Василівці окупанти не пропускають фури з помідорами: водії викидають овочі на землю

У Василівці окупанти не пропускають фури з помідорами: водії викидають овочі на землю

У Василівці Запорізької області окупанти не пропускають на блокпосту фури з овочами у напрямку Запоріжжя. Хочуть, аби селяни здавали товар за безцінь, або везли до окупованого Криму і там продавали за копійки. Водії відмовляються коритися загарбникам і, протестуючи проти такої наруги, просто викидають відбірні овочі на узбіччя.

Відповідні відео оприлюднив Телеграм-канал Енергодар, передає Nikopolnews.

На горезвісному блокпосту у Василівці рашисти не дозволяють проїзд фурам із томатами. Причина – із тимчасово окупованих територій рашисти заборонили вивозити фрукти й овочі. Внаслідок цього вже кілька тижнів  водіям доводиться викидати молоду картоплю, капусту й огірки просто на АЗС, де російські військові проводять «огляд», – йдеться у повідомленні.

У Василівці окупанти не пропускають фури з помідорами: водії викидають овочі на землюУ Василівці окупанти не пропускають фури з помідорами: водії викидають овочі на землю

У той самий час продавці товару в тимчасово окупованому Мелітополі стикаються з іншою проблемою – не можуть своєчасно реалізувати товар, що швидко псується, навіть за собівартістю.

Якщо ж згадати ще про вкрадену або забрану за безцінь українську черешню, яка тепер «дуже дешева» для Криму, та про огірки, які тоннами викидалися на тому ж блокпості за тих самих обставин, то абсолютно очевидно: до різних способів геноциду українців росія додає ще й «продовольчий». Та психологічний. Адже можна лише здогадуватися, що має відчувати людина, яка змушена нищити плоди своєї праці, свій час, свої гроші…– пише Телеграм-кнал Енергодар.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×