Завантажте мобільний додаток сайту

Як повідомляв раніше NikopolNews , вчора, 20 лютого, у Нікополі сталася ДТП, в якій постраждав 12-річний хлопчик. Дитина отримала важкі травми і знаходиться в реанімації нікопольської лікарні. Вночі хлопчика прооперували дніпровські хірурги, які спеціально прибули з Дніпра.

Дитині найближчим часом буде потрібно багато крові, і ми зверталися до нікопольців з проханням стати донорами. Про ситуацію з кров’ю на даний момент повідомляє нікопольська станція переливання

«Для лікування хлопчика, який постраждав в ДТП 20.02.2020, Нікопольським структурним підрозділом Дніпропетровської обласної станції переливання крові видано 31 дозу крові. На найближчі дні дитина буде забезпечена компонентами крові в повному обсязі», - йдеться в повідомленні.

Але кров буде потрібна і надалі. Всіх, хто бажає здати її для хлопчика, медики підготуватися на протязі трьох діб: не вживайте жирну, копчену їжу, молочні продукти, яйця, алкоголь, пийте більше води. Кров можна здавати любої групи та резус-фактора з понеділка до четверга з 8-00 до 12-00, в п’ятницю з 8-00 до 11-00. Потрібно взяти з собою оригінал паспорта та ідентифікаційний код. Вказати, що кров здається для Герасименко Єгора.

Адреса станції переливання крові у Нікополі: м. Нікополь, пр. Трубників 56/2. За довідками звертатися по тел. 095 034 2268.

Дякуємо всім за допомогу! Нікопольці вкотре довели, що не залишають в біді своїх земляків. Бажаємо Єгору найшвидшого одужання, а його рідним - сил витримати всі випробовування. 

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне