Завантажте мобільний додаток сайту

Мешканці Нікополя, як і інших населених пунктів Дніпропетровщини можуть скористатися новим сервісом, щоб звернутися до Дніпропетровської ОДА. Про це NikopolNews повідомляє з посиланням на офіційний сайт обласної державної адміністрації.

Згідно інформації, отриманої NikopolNews , сервіс «Губербот» працює вже 4 місяці. За цей час на нього надійшло вже 450 звернень від мешканців області.

 «Губербот», який ДніпроОДА запустила 4 місяці тому, вже прийняв «прийняв» 450 звернень. Скористатися ним можна цілодобово у Facebook та Telegram.

 «Новий цифровий сервіс дозволяє оперативно отримувати інформацію про проблеми в області, дізнаватися, що саме хвилює її мешканців. І людям зручно звернутися до ОДА у будь-який момент. Зробити це можна, не відходячи від комп’ютера чи просто зі смартфона», – розповіли в контакт-центрі ОДА.

Як повідомляється, найчастіше людей турбують проблеми благоустрою. Це і освітлення вулиць, і стан доріг у населених пунктах, і озеленення. Багато звернень – стосовно комунальних платежів.

«Вся інформація з «Губербота» потрапляє до нашого контакт-центру. Після обробки та реєстрації направляємо звернення до департаментів і служб, відповідальних за вирішення питання заявника. Там звернення опрацьовують та готують відповіді. Заявники їх отримують протягом 7-14 днів на свою електронну пошту», – додали в обласному контакт-центрі.

За допомогою програми «Губербот» будь-хто може звернутися до голови ОДА з пропозиціями, клопотаннями або скаргами. Це зручно зробити за ПОСИЛАННЯМ чи на сторінці Дніпропетровської облдержадміністрації у Facebook, натиснувши кнопку «Повідомлення» на головній. У додатку «Telegram» – набравши у пошуку «DniproGuberbot» та розпочавши ЧАТ.

Мешканці області можуть також записатися на особистий прийом до очільника ОДА або зателефонувати на «гарячу лінію» обласного чи урядового контакт-центрів. Подати заявку зручно через сайт контакт-центру або колективних звернень.

Телефон «гарячої лінії» Дніпропетровської ОДА – 0-800-505-600.

Раніше ми повідомляли, скільки коштів депутат від НІкополя отримав у якості компенсації на аренду житла у Києві

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне