Завантажте мобільний додаток сайту

У Нікополі до свята Весни та свята усіх жінок оголосили акцію «Донорська весна». Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на сторінці Дніпропетровської обласної станції переливання крові у Нікополі.

Згідно отриманої NikopolNews інформації, нікопольців закликають здати кров, починаючи з 10 березня та по 20 березня включно.

Донори візьмуть участь в розіграші подарунків від партнера RedMed LLC і матимуть шанс виграти подарунки від партнерів: портативну акустику Greenwave PS-QR-36 та Power Bank 2E-PB500B

Акція проводиться для привернення уваги до проблем нестачі донорської крові та для поповнення банку крові. Дуже важливо, щоб банк крові мав незнижуваний резерв і міг негайно надати кров, як для планового лікування так і для екстреного переливання крові при нещасних випадках.

Інформацію про те, як підготуватися до здачі крові можна знайти на сторінці станції ЗА ПОСИЛАННЯМ.

При собі мати паспорт та ідентифікаційний код, власникам ID карти обов’язково мати при собі довідку про реєстрацію місця прописки.

Телефон для довідок 095 034 2268

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне