Завантажте мобільний додаток сайту

У Нікополі вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та померлих від радіації. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення прес-служби Нікопольської міської ради.

Згідно інформації, отриманої NikopolNews , сьогодні, 24 квітня, міський голова Андрій Фісак та керуючий справами Нікопольського виконкому Сергій Донець поклали квіти до пам'ятника ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

Також міський голова Нікополя звернувся до земляків з такими словами:

«Страшна трагедія, яка сталася 34 роки тому, єднає нас болем, спогадами про ті жахливі події, коли сталася одна з найбільших у світі техногенних катастроф.

Наслідки вибуху на Чорнобильській АЕС могли б бути ще більш катастрофічними, якби не десятки тисяч мужніх людей, які прийняли на себе удар і працювали у зоні радіаційного забруднення. Серед них наші земляки-нікопольці, хто ціною власного життя та здоров’я врятував Україну і весь світ від смертельної загрози. Герої-ліквідатори, які пройшли через атомне пекло, і сьогодні є для нас прикладом справжнього патріотизму, громадянської мужності і небайдужості.

Шановні ліквідатори! Низький уклін вам за героїчний подвиг, щира подяка від усіх нас за те, що ви зробили для України! Міцного Вам здоров’я, мирного неба, сімейного затишку, подяки та шани від людей. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи»

Раніше ми повідомляли про те, що Нікопольська поліція запрошує на навчання за державним замовленням

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне