Завантажте мобільний додаток сайту

БФ «Дітям Нікополя» закликає місцевих підприємців долучитись до благодійної справи напередодні Дня захисту дітей, що відзначається 1 червня. Про це NikopolNews повідомляє з посиланням на офіційну сторінку фонду у Фейсбуці.

Як стало відомо NikopolNews , у фонді закликають майстерні, кав’ярні, салони краси, магазини, офіси взяти участь у флешмобі #одинденьнаблаго. Суть благодійної акції в тому, щоб зробити один день на тиждень чи місяць благодійним. А кошти перераховувати на рахунок фонду.

Що означає «один день»? Ви обираєте один день на тиждень або місяць благодійним. Кошти від «благодійного дня» перераховуєте на рахунок фонду - наприклад, 1 гривню з проданого букету квітів, 10 гривень зі стрижки або 0,05 % (будь-який відсоток, вибраний вами) з надання консультації чи 2 гривні від кави. Ви самі обираєте, як можна допомогти. Якщо ви твердо вирішили долучитись до наших друзів-благодійників, зателефонуйте або пишіть і ми з вами обговоримо деталі.

  • 0663733114 - Маргарита Миколаївна
  • 06648362226 – Марія

- йдеться в повідомленні на сторінці фонду.

Раніше ми повідомляли про те, що  у Нікополі невдовзі з`явиться майданчик для занять велотріалом

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне