Завантажте мобільний додаток сайту

У Нікополі стартує традиційний конкурс «Чисте місто». До участі запрошуються всі бажаючі. Про це NikopolNews повідомляє з посиланням на офіційний сайт Нікопольської міської ради.

Як стало відомо NikopolNews , міський конкурс «Чисте місто» триватиме з 15 червня до 15 вересня 2020 року. До участі запрошуються об’єднання співвласників багатоповерхових будинків та мешканці приватних будинків, юридичні та фізичні особи.

Приватні та багатоповерхові будинки ОСББ змагатимуться в номінаціях:

  • «Квітучий дім»,
  • «Зелений оазис»,
  • «Кращий дизайн»,
  • «Краща вулиця у приватному секторі»,
  • «Кращий голова квартального комітету»,
  • «Кращий голова/керівник будинку ОСББ».

У кожній номінації три призових місця.Конкурсна комісія визначає переможців, які нагороджуються грамотою, одноразовою грошовою премією, або цінним подарунком. Фінансування конкурсу здійснюється за рахунок коштів бюджету міста та благодійних внесків.

Запрошують усіх, хто облаштував біля свого будинку територію. Для участі в конкурсі необхідно підготувати подання (заяви) з інформацією про учасника, кольорові підписані фотографії із вказівкою дати зйомки чи кінозйомки об’єкту конкурсу.

Все необхідне надсилайте на електронну адресу: leto2407@ukr.net або принесіть до відділу внутрішньої політики та взаємодії з громадськістю Нікопольської міської ради (вул. Електрометалургів, буд. 3-а, кабінет № 34) до 15.08.2019 року. Матеріали, подані пізніше зазначеного терміну або не правильно оформлені, чи не в повному обсязі, комісією розглядатися не будуть.

Раніше ми повідомляли про те, що у Нікополі продовжують розвозити пісок на дитячі майданчики

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне