Завантажте мобільний додаток сайту

У Нікополі вшанують пам’ять загиблих в Іловайській трагедії, серед яких були і мешканці нашого міста. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення «Центру допомоги учасникам АТО та членам їх сімей» Нікопольської міськради.

Згідно Указу президента, України 29 серпня відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Цього дня в Нікополі відбудуться наступні заходи:

  • 10.00 - Вшанування загиблих героїв та покладання квітів на пам'ятнику «Захисник України» (Електрометалургів, 3).
  • 11.00 - Проведення панахиди на міському кладовищі благочинним Нікополя і району УПЦ ієромонахом Меркурієм (Скороходом) по загиблим героям в "Іловайській трагедії" та усім, хто віддав своє життя за незалежність та територіальну цілісність України. Автобус буде надано о 10.30 від пам’ятника «Захисник України» до міського кладовища та в зворотному напрямку.

По закінченні панахиди відбудеться автопробіг з державною та військовою символікою (ЗСУ, добробатів), який розпочне свій рух від міського кладовища.

Усіх бажаючих запрошують долучитися до заходу.

Раніше ми повідомляли: На показ українського фільму у Нікополі не прийшов ніхто

Рекламные блоки на нашем сайте позволяют нам быть независимым СМИ, а вам – получать оперативную и не проплаченную никем информацию. Просматривая рекламу, вы вносите свой вклад в развитие независимой журналистики Украины

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне