Завантажте мобільний додаток сайту

Благодійний фонд «Дітям Нікополя» запускає акцію «Щедрий вівторок». Її мета – якнайшвидше реалізувати проект «Зайчики-слухайчики» і зібрати кошти на «Аудіометр» для Нікопольського реабілітаційного центру. Про це NikopolNews повідомляє з посиланням на сторінку фонду у Фейсбуці.

«Аудіометр» - це прилад, за допомогою якого можна виявляти вади слуху у новонароджених. Рання діагностика відхилення дозволяє вчасно вжити заходів і мінімізувати наслідки проблеми для дитини.

Збір на апарат фонд оголосив ще у травні, але рухається він дуже повільно. А сума велика. У фонді повідомляють, що до 31 грудня треба зібрати 180 000 гривень. Тобто по 2950,82 гривень щодня.

Благодійники сподіваються, що акція «Щедрий вівторок» допоможе досягти мети, і Нікополь отримає важливе обладнання.

«Час плине швидко, тому ми мобілізуємося!

Збираємо всі волонтерські сили: майстри, кухарі, лікарі, художники, флористи, вчителі, підприємц і - ми закликаємо вас долучитися своїми талантами та креативними ідеями до благодійности!

Отже, ми запроваджуємо акцію «Щедрий вівторок (ЩВ). Ця акція не є авторською. Її започаткував в Україні оператор допомоги dobro.ua. У цей день мільйони людей, сотні бізнес-корпорацій, тисячі некомерційних організацій стають частиною благодійного руху.

Завдяки цій акції, збираються тисячі гривень на лікування та рятуються людські життя. Ми також розпочинаємо таку благодійну акцію. Кожного вівторка ви можете отримувати листівку - нагадування «що незабаром вівторок та пора розпочинати творити добро»

Творіть, шукайте в собі нові ідеї. Адже кожен з нас може стати Янголом-охоронцем та просто добродієм в чужому житті!», -

закликають у БФ «Дітям Нікополя», яким керує Маргарита Горбаненко.

Як можна долучитися до акції «Щедрий вівторок»

1) Збір коштів — можна вигадати і здійснити добру акцію для збору коштів під час Щедрого Вівторка, або ж просто зробити пожертву на рахунок Фонду.

2) Волонтерство — можна стати волонтером на два місяці, тиждень, день або навіть на годину в листопаді або грудні. Також можна запропонувати безоплатні послуги БФ або долучитися всією компанією. Крім того, можна організувати збір пожертв під час Щедрого Вівторка і надихнути людей віддати певні речі тим, хто їх потребує.

3) Співпраця — можна встановити партнерські відносини (грошей, товарів чи послуг) на користь підопічних фонду.

4) Соціальні мережі — можна ділитися фотографіями, створювати відеоролики, брендувати особисті та комерційні сторінки за допомогою зображень«ЩедрийВівторок» і стати розповсюджувачем руху. Можна встановити партнерські стосунки з організаціями або спонсорами для проведення кампанії зі збору коштів у соціальних мережах, де певну суму жертвують за допомогою ретвіту, лайку або публікації.

У фонді наголошують, що важлива кожна гривня, і закликають не соромитись жертвувати невеличкі суми.

Платіжні реквізити фонду:

(обов'язково вказуйте призначення платежу "Зайчики- слухайчики" або "Зайчики")р/р.: UA113052990000026004060733219

ЄДРПОУ: 37338281

Увага! Це не переказ з картки на картку! Інструкція як зробити пожертву.

№ картки 5169330518257016

(картка відкрита на ім'я директора фонду Горбаненко Маргариту Миколаївну та прив'язана до рахунку Фонду, картка відкрита саме для благодійних внесків).

Раніше ми повідомляли: Стало известно, сколько потратили на реконструкцию школы искусств в Никополе (фото)

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне