Завантажте мобільний додаток сайту

Благодійний фонд «Дітям Нікополя» оголосив збір на аудіометр ще в червні, але кошти надходять дуже повільно. Співробітники фонду поставили собі за мету – придбати апарат вже до Нового року, і намагаються вживати всіх можливих засобів, аби її досягти. Процес охоплює все більше і більше людей, - повідомляє NikopolNews .

Зокрема, фондом було оголошено акцію «Щедрий вівторок». Усіх небайдужих людей закликають в цей день долучитися до доброї справи: перерахувати посильну суму на рахунок, або провести благодійну акцію і передати зібрані кошти у спільну «скарбничку», або принести до офісу фонду монетки, або продати якусь річ і виручені гроші пожертвувати для придбання аудіометру, який дуже потрібен нікопольському дитячому реабілітаційному центру.

На шляху до мети разом з БФ «Дітям Нікополя» йдуть волонтери. Тобто звичайні люди, наші з вами земляки, які допомагають, чим можуть.

Так, Вікторія Рудень випікає благодійні торти. Можна перерахувати кошти фонду і замовити у неї смачний кондитерський виріб.

Також можна долучитись до лотерей і аукціонів, які проводить Надія Жур. Призи і лоти передають безкоштовно небайдужі нікопольці і навіть мешканці інших міст. Це і сувеніри, і іграшки, і корисні у побуті речі, і зроблені власноруч ексклюзивні прикраси і багато чого ще. Заходьте на сторінку Надії у Фейсбуці і беріть участь у розіграшах. Всі виручені кошти йдуть у загальний збір.

Активно долучилася до збору і Ліна Фролова – постійна помічниця фонду. В рамках свого проекту «Веселий сміттяр» вона з родиною вже рік  безупинно збирає вторинну сировину (пластик, папір, скло), здає її до пунктів прийому, а гроші передає фонду.

А от Мария Буцонь проводить для всіх бажаючих благодійні майстер-класи з живопису та декору…

Так копієчка до копієчки – збирається серйозна сума. Але часу до Нового року — вже кіт наплакав, а залишок збору ще великий.

Тож ми закликаємо вас долучитися до загальної справи, і Нікополь отримає аудіометр – прилад, який дозволяє виявити проблеми зі слухом у новонароджених малюків. Рання діагностика – велика вірогідність того, що проблему можна буде вирішити. І дитина чутиме. Якщо ж починати корегування у більш пізньому віці, коли і без спеціальних приладів стає зрозуміло, що у малюка є відхилення, зробити це значно важче.

Завтра – другий день тижня. Щедрий вівторок. Хай він і справді стане таким.

Реквізити фонду БФ «Дітям Нікополя»

  • № счета UA113052990000026004060733219
  • код ЄДРПОУ / ІНН37338281
  • № картки 5169 3305 1825 7016 (картка відкрита на ім'я директора фонду Горбаненко Маргариту Миколаївну і прив'язана до основного рахунку)
  • Обов'язково вказуйте у призначенні платежу «Зайчики-слухайчики» або ЩВ (щедрий вівторок)

Щоб оперативно отримувати новини Нікополя і регіону, підписуйтесь на наш Телеграм

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне