Завантажте мобільний додаток сайту

Сьогодні, 28 грудня, у Нікополі з’явиться ще одна меморіальна дошка. ЇЇ встановлять нікопольцю, який захищав Україну на Донбасі. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на прес-службу Нікопольської міської ради.

28 грудня 2020 року о 12.00 на фасаді будівлі гімназії №7 за адресою: вул. 50 років НЗФ, 42 відбудеться відкриття меморіальної дошки  учаснику бойових дій на сході України Живцову Андрію Анатолійовичу,

- йдеться в повідомленні прес-служби.

Живцов Андрій Анатолійович Народився 30.04.1968 року в Нікополі. Солдат, механік–водій 17-ї окремої танкової бригади. Помер 28.12.2014 р. від захворювання, отриманого в зоні проведення Антитерористичної операції в смт Межова. Нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» (посмертно).

19 липня 2019 року Жтвцову Андрію Володимировичу рішенням Нікопольської міської ради було присвоєно звання Почесний громадянин Нікополя посмертно.

Раніше ми повідомляли: У Нікополі відкрили меморіальну дошку учаснику війни на Донбасі
Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне