Завантажте мобільний додаток сайту

У Нікополі відбудуться громадські слухання щодо проекту рішення про затвердження Громадської ради. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на сайті Нікопольської міської ради.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, слухання пройдуть 19 квітня 2019 року о 17.00 за адресою: Нікополь, вул. Патріотів України, 94 у приміщенні  комунального закладу «Нікопольський культурно-дозвіллєвий центр».

Запрошуються мешканці міста Нікополя, депутати Нікопольської міської ради, посадові особи виконавчих органів міської ради, представники громадських організацій та місцевих осередків партійних організацій, підприємств, установ та організацій.

Реєстрація учасників громадських слухань здійснюватиметься з 16.00 до 16.50 год. Для реєстрації на участь у громадських слуханнях необхідно пред’явити паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу та місце реєстрації.

Право голосу на громадських слуханнях мають члени громади, які мають загальне виборче право та зареєстровані в межах міста Нікополя.

З матеріалами громадських слухань можна ознайомитися у відділі внутрішньої політики та взаємодії з громадськістю (каб. 34/1, телефон: 684549).

Пропозиції щодо резолюцій надавати до відділу  внутрішньої політики та взаємодії з громадськістю.

Нагадаємо, Громадська рада була обрана у Нікополі на установчих зборах 17 квітня 2018 року. Пройшов рік, але склад органу досі не затверджений місцевою радою. Саме це питання стало причиною конфліктів на сесіях у квітні та травні 2018, коли справа дійшла до стрілянини.

Ознайомитися зі складом Громадської ради Нікополя можна тут.

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне