Завантажте мобільний додаток сайту

Міський голова Нікополя Андрій Фісак провів зустріч з головами квартальних комітетів приватного сектору. Вона пройшла у форматі відкритого діалогу. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення прес-служби Нікопольської міської ради.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, Андрій Петрович озвучив дві головні проблеми, які сьогодні існують практично на всіх кварталах приватного сектору Нікополя: це зовнішнє освітлення і постачання технічної води.

Після того, як Нікопольський РЕМ замінив старі опори повітряних ліній електропередачі на нові, робітники КП «Міськавтодор-1» ще не скрізь встигли встановити нові дроти та світильники.

Я вже дав команду виділити гроші на Міськавтодор-1, і сподіваюся, що депутати Нікопольської міської ради це підтримають, для поточного ремонту зовнішнього освітлення в місті,

– наголосив Андрій Фісак.

Щодо постачання технічної води, то проблема накопичувалась багато років. Декілька десятиліть тому мешканці приватного сектору самотужки встановили трубопровід для технічної води. За цей час він став майже непридатним для експлуатації та постійно протікає, що призводить до великих втрат води, а КП «Нікопольводоканал» несе збитки.

Протягом найближчих двох років планується взагалі відмовитися від технічної води, а поки що міська влада не збирається полишати людей наодинці з цією проблемою. Міський голова розповів, як її планують вирішити.

Сьогодні Нікопольводоканал займається цими проблемами і понесе збитки. На їх погашення міська рада буде виділяти гроші, а це гроші не тільки тих, хто живе в приватному секторі, а всіх платників податків нашого міста. Так що основним завданням, яке стоїть перед міською владою та міською радою, — це зробити так, щоб питна вода була в достатній кількості, щоб люди могли нею поливати,

- сказав Андрій Фісак.

Начальник управління благоустрою, інфраструктури та комунального господарства Всеволод Зінченко доповів, які роботи були виконані на кварталах приватного сектору в минулому році, а також, що планується зробити в поточному році.

Кожен голова квартального комітету мав змогу висловити свою думку та розповісти про проблеми, які хвилюють мешканців. Деякі з них міський голова дав розпорядження взяти до роботи, а інші – вивчити більш детально для пошуку можливості їх вирішення.

Керівник міста наголосив, що такі зустрічі планується проводити раз на три місяці для того, щоб співпраця міської влади з представниками мешканців приватного сектору ставала більш щільною та ефективною.

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне