Завантажте мобільний додаток сайту

Напередодні Дня перемоги міський голова Нікополя Андрій Фісак разом з заступниками провідали ветеранів Другої світової війни. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення прес-служби Нікопольської міської ради.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, чиновники з подарунками і теплими словами завітали в гості до Героїв нашого міста Парубця Івана Миколайовича, Жигана Анатолія Дмитровича, Бредихіна Володимира Дмитровича, Ласки Іполита Петровича, Котова Володимира Олександровича.

З щирою посмішкою зустрів гостей ветеран Другої світової війни Іван Миколайович Парубець. Це добра та відкрита душею людина.

Він брав участь у героїчних штурмах за звільнення Варшави та взяття Берліну, відзначений безліччю державних нагород. Указом Президента України Івану Миколайовичу було призначено державну стипендію.

Іван Миколайович з гордістю демонстрував міському голові свої нагороди та старі фотокартки, які нагадували про роки служби. Жартував та розказував цікаві історії. Розповів і про кохану дружину, яка завжди і в усьому його підтримує.

У свої 92 роки Іван Миколайович щодня займається фізкультурою та закалюванням організму, незалежно від пори року. Деякі вправи навіть продемонстрував.

Андрій Петрович поцікавився секретом довголіття ветерана. Кожен день повинен починатися з фізичних вправ, адже в здоровому тілі – здоровий дух. Також, дуже важливо не переїдати, але головне, за словами Івана Миколайовича, – це бути доброю та чесною людиною.

Копіювати посилання на матеріал
Автор: Администратор

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне