Завантажте мобільний додаток сайту

Нікопольський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді закликає всіх небайдужих до нелегкої долі дітей, які потрапили в складні життєві обставини та залишилися без батьківського піклування, взяти участь у запровадженні послуг сімейного патронату. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення центру.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, сімейний патронат є новою послугою альтернативного догляду дітей. Вона передбачає тимчасову форму догляду і виховання дитини, яка потребує захисту, в сім'ї патронатних вихователів та одночасне надання інтенсивних послуг підтримки сім'ї дитини.

Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками/законними представниками, надання їй та її сім'ї послуг, спрямованих на повернення у сім’ю відповідно до найкращих інтересів дитини.

Патронатним вихователем може бути громадянин України, який має досвід виховання дитини, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду, виховання та реабілітації дитини у своєму помешканні.

Вичерпну інформацію з питань сімейного патронату можна отримати в Нікопольському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Нікополь, вул. Електрометалургів, 17/1 тел. 0662964092,0677827088

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне