Завантажте мобільний додаток сайту

На сегодняшней сессии в Никополе депутаты проголосовали за то, чтобы дать разрешение на строительство еще одного храма в Никополе. Об этом Nikopolnews узнал из сообщения Благочинного Никополя и района ПЦУ игумена Меркурия (Скорохода).

Согласно информации, полученной Nikopolnews, этот храм будет первыми типовым в Никополе у Православной церкви Украины. Те, что имеются сейчас, размещаются в приспособленных помещениях.

Также на сессии сегодня, 24 мая, депутаты отдали в постоянное пользование помещение на площади Ивана Богуна, где на данный момент находится приход церкви святого праведного Петра Калнышевского в честь погибших воинов – Защитников Украины.

Типовый храм будут строить именно здесь – на площади Богуна.

...Народ мій є! В його гарячих жилах. Козацька кров пульсує і гуде!»

Сьогоднішня сесія Нікопольської міської ради виділила земельну ділянку в центрі міста під будівництво першого типового українського храму та надала у постійне користування приміщення де зараз розміщується наша парафія св. прав. Петра Калнишевського на честь загиблих воїнів Захисників – України.

Абсолютна більшість депутатських голосів за Українську Церкву. Слава Богу за Його велику милість до нашого служіння та подяка народним обранцям, які підтримують національну Церкву в козацькому місті.

Друзі окремі слова вдячності вам за святі молитви і моральну підтримку,

- написал Меркурий (Скороход).

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне