Завантажте мобільний додаток сайту

В Житомирі суд виніс вирок уродженцю Нікополя, який 22 жовтня 2015 року на автомобілі Mercedes-Sprinter смертельно травмував пішохода біля автовокзалу у Житомирі. Про це NikopolNews повідомляє з посиланням на видання Житомир.інфо, яке, в свою чергу, посилається на Єдиний реєстр судових рішень.

Згідно інформації, отриманої NikopolNews , загиблий був мешканцем Житомирського району. На момент загибелі йому було 64 року.

В Єдиному реєстрі судових рішень повідомляється, що, рухаючись вказаним автомобілем по освітленій штучним вуличним освітленням проїзній частині та під`їжджаючи до міського автовокзалу, який розташований по вулиці Київській 93, водій, будучи неуважним, не простежив за зміною дорожньої обстановки та передньою правою частиною автомобіля здійснив наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину.

В результаті даної ДТП пішоходу були завдані тяжкі тілесні ушкодження. Постраждалий помер на місці через декілька хвилин після ДТП.

Суд визнав винним водія Mercedes-Sprinter і присудив йому 4 роки позбавлення волі умовно (з іспитовим строком на 2 роки) з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

Раніше ми повідомляли про те, що в Нікополі чоловік загинув під колесами фури

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне