«Сьогодні моя мама зателефонувала мені, вона ледь зараз може розмовляти. Вона отримала великий стрес. Сьогодні, коли вона повернулась після роботи, усі її коти були вбити і лежали на подвір'ї із піною з рота. Також на паркані висіла мотузк, як попередження, що вони можуть вбити мою маму та племінника» - повідомлення такого змісту надіслав Nikopolnews Костянтин Іватович.

Завантажте мобільний додаток сайту

16996489 1236308336423428 1934350789885225278 n

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, Костянтин раніше мешкав у Нікополі, займався організацією культурних заходів – зокрема, під його керівництвом діяв «Український розмовний клуб», в рамках роботи якого проводились літературні зустрічі. Зараз хлопець проживає за кордоном. І звертається до земляків з проханням про допомогу.

Свою розповідь він продовжує:

«За кілька тижнів до цього зник сірий великий кіт. Тепер вони усі разом лежали мерті на дворі і висіла мотузка, якою, певно, повісили сірого кота. Усі його кістки були зламані і хребет, що стає зрозуміло що його повісили і жорстоко вбивали. Тепер вони добили усіх котв отрутою і повісили вбивчу мотузку. Будь ласка, допоможіть зупинити вбивць сусідів і посадити їх за грати. Я дуже хвилюсь за життя моєї мами та племінника, я боюсь що сусіди-вбивці прийдуть за ними.

Непокране зло збільшується, і велика небезпека, коли знаєш, що біля тебе через паркан живуть вбивці. Українська поліція повинна звернути увагу на цю нелюдську жорстокість і знайти винних! Згідно кримінального кодексу України вбивці повинні отримати від 6 до 3-х років в'язниці! Я прошу активістів та організації із захисту прав тварин звернути увагу і допомогти моїй родині, тому що я дуже хвилююсь за життя моєї мами і племінника, яких тероризують сусіди-вбивці»

Сторінка Костянтина у ФБ

Копіювати посилання на матеріал
Автор: Администратор

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне