Завантажте мобільний додаток сайту

Стали відомі кандидати на місцевих виборах, які будуть балотуватися до Нікопольської районної ради від політичної партії «Наш край». Про це NikopolNews повідомляє з посиланням на офіційний сайт Центральної Виборчої Комісії України.

Пропонуємо вашій увазі список та основні відомості про кандидатів. Нагадаємо, Нікопольський район тепер включає в себе території Нікопольського і Томаківського районів, а також міста Нікополь, Марганець і Покров. Мешканці всього району, включаючи міста, будуть обирати депутатів до райради — це є нововведенням.

1.Сокол Юрій Олександрович - 01.09.1982, м. Мелітополь Запорізької обл.

Громадянин України, освіта вища, безпартійний, Нікопольська міська рада, Заступник міського голови, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. Перший кандидат

2. Зимін Геннадій Львович - 22.01.1959, м. Нікополь, Нікопольського району, Дніпропетровської області

Громадянин України, освіта вища, безпартійний, Районна державна адміністрація, Перший заступник голови, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (№ ТВО, за яким закріплено – 4, № у територіальному списку – 1)

3. Горобець Ольга Вікторівна - 03.05.1966, м. Нікополь, Нікопольського району, Дніпропетровської області            

Громадянка України, освіта вища, безпартійна, Товариство з обмеженою відповідальністю "Фабрика АРС", Головний бухгалтер, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (1;5)     

4. Безродний Юрій Володимирович - 07.04.1969, м. Нікополь, Нікопольського району, Дніпропетровської області

Громадянин України, освіта вища, безпартійний, Відділ архітектури та містобудування, житлово-комунального господарства та агропромислового розвитку Нікопольської районної державної адміністрації., Заступник начальника, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (1;1)           

5. Дмитрієва Оксана Олександрівна - 08.02.1974, м. Шпола Черкаської області         

Громадянка України, освіта вища, безпартійна, Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Директор, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (1;2)        

6. Авраменко Олександр Вікторович  - 05.04.1979, м. Орджонікідзе, Дніпропетровської області

Громадянин України, освіта загальна середня, безпартійний, Публічне акціонерне товариство "Орджонікідзевський гірничо-збагачувальний комбінат", Електоро-газозварювач, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (4;2) 

7. Стрільцова Лідія Степанівна - 23.07.1961, с. Вищетарасівка Томаківського району Дніпропетровської області    

Громадянка України, освіта вища, безпартійна, Приватне підприємство "Агрофірма "Борисфен", Бухгалтер, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (1;7)        

8. Забуга Юрій Вікторович - 13.02.1969, м. Нікополь, Нікопольського району, Дніпропетровської області. 

Громадянин України, освіта вища, безпартійний, Акціонерне товариство "Нікопольський феросплавний завод", Охоронець, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (1;3)                           

9. Асмолова Людмила Миколаївна - 08.11.1953, м. П’ятихатки Дніпропетровської обл.

Громадянка України, освіта вища, безпартійна, Пенсіонер, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (5;2)    

10. Конарова Марина Вячеславівна - 17.07.1988, м. Нікополь, Нікопольського району, Дніпропетровської області

Громадянка України, освіта вища, безпартійна, Акціонерне товариство "Ощадбанк", Старший контролер – касир, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (5;5)        

11. Сазонов Олег Федорович - 21.12.1976, с. Первомайське Почепського району Брянської області, РФ

Громадянин України, освіта вища, безпартійний, Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Державний інспектор, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (1;4)     

12. Корнієнко Юрій Валентинович - 29.04.1968, с-ще ТомаківкаДніпропетровської області

Громадянин України, освіта вища, безпартійний, Томаківський районний нотаріальний округ, Нотаріус, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (1;6)        

13. Живиця Олена Олександрівна — 04.01.1955, м. Кривий Ріг, Дніпропетровської області

Громадянка України, освіта вища, безпартійна, Комунальний заклад "Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 19", Директор, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (4;3)                             

14. Нелюбіна Юлія Євгеніївна  - 09.08.1971, м. Нікополь, Нікопольського району, Дніпропетровської області

Громадянка України, освіта вища, безпартійна, Комунальний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 4 "Чайка", Завідувач, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (6;4)     

15. Приймак Олександр Георгійович - 18.07.1977, м. Нікополь, Нікопольського району, Дніпропетровської області

Громадянин України, освіта загальна середня, безпартійний, Приватний підприємець, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (6;1) 

16. Якимець Оксана Олександрівна - 07.12.1979, с.Мар`янське Апостолівського району Дніпропетровської області

Громадянка України, освіта вища, безпартійна, Науково-методичний центр відділу освіти і науки Нікопольської міської ради, Директор, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (6;5)     

17. Казакова Галина Вікторівна - 26.01.1959, м. Сєвєроуральськ, Свердловської області

РФГромадянка України, освіта вища, безпартійна, Комунальний заклад "Нікопольська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 9", Директор, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (4;5)                             

18. Радченко Павло Анатолійович - 23.06.1976, м. Нікополь, Нікопольського району, Дніпропетровської області

Громадянин України, освіта вища, безпартійний, Тимчасово не працює, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (5;1)                      

19. Карнаух Валерій Вячеславович - 10.08.1977, м. Нікополь, Нікопольського району, Дніпропетровської області

Громадянин України, освіта вища, безпартійний, Відділ з питань праці та соціально-трудових відносин управління соціальної політики Нікопольської міської ради, Начальник, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (6;3)       

20. Безродна Олена Анатоліївна - 14.01.1980, м. Нікополь, Нікопольського району, Дніпропетровської області

Громадянка України, освіта вища, безпартійна, Відділ з питань приватизації, оренди та майна комунальної власності Управління комунального майна Нікопольської міської ради, Начальник, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня.                (6;2)     

21. Драгун Дмитро Васильович - 24.05.1969, м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської обл.

Громадянин України, освіта вища, безпартійний, Приватне підприємство "Фірма Медсервіс", Директор, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (5;3)        

22. Білан Алла Олександрівна - 01.08.1979, м. Нікополь, Нікопольського району, Дніпропетровської області         

Громадянка України, освіта вища, безпартійна, Комунальний закладу дошкільної освіти № 26 "Росточок", Директор, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (5;4)           

23. Дейнега Дмитро Миколайович - 10.06.1981, м. Харцизьк Донецької обл.             

Громадянин України, освіта вища, безпартійний, Приватний підприємець, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (4;4)                      

24. Коробкова Валентина Федосіївна  22.04.1956, с. Поінга Сиктивдинського р-н р. Комі, РФ

Громадянка України, освіта професійно-технічна, безпартійна, Приватний підприємець, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (2;1) 

25. Харін Тимофій Васильович - 16.04.1961,  м. Марганець, Дніпропетровської області

Громадянин України, освіта професійно-технічна, безпартійний, Грушівський кар’єр Марганецького гірничозбагачувального комбінату, Машиніст екскаватора, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (2;2)          

26. Бойко Марина Михайлівна - 01.12.1987, м. Марганець, Дніпропетровської області

Громадянка України, освіта загальна середня, безпартійна, Тимчасово не працює, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (2;3) 

27. Криворучко Василь Дмитрович - 24.04.1993, м. Марганець, Дніпропетровської області

Громадянин України, освіта вища, безпартійний, Тимчасово не працює, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (2;4)

28. Колісник Юрій Іванович - 14.03.1961, м. Марганець, Дніпропетровської області

Громадянин України, освіта професійно-технічна, безпартійний, Пенсіонер, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (2;5)       

29. Чирюк Юлія Анатоліївна - 12.08.1978, м. Вільногірськ, Дніпропетровської області

Громадянка України, освіта вища, безпартійна, Тимчасово не працює, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня.  (3;1)      

30. Стернард Уляна Юріївна - 25.08.1986, м. Северодвинськ Архангельської обл., РФ

Громадянка України, освіта вища, безпартійна, Нікопольський центр обслуговування клієнтів товариства з обмеженою відповідальністю "ДТЕК "Дніпровські електромережі", Фахівець, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня.  (3;2)     

31. Маркоч Віталій В’ячеславович - 28.02.1986, с. Покровське Нікопольського рн. Дніпропетровської обл 

Громадянин України, освіта професійно-технічна, безпартійний, Товариство з обмеженою відповідальністю "Січеславський машинобудівний завод", Заступник начальника, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (3;3)          

32. Середа Альона Олександрівна - 20.06.1978, м. Дніпро, Дніпропетровської області

Громадянка України, освіта вища, безпартійна, Управління освіти виконавчого комітету Покровської міської ради, Інженер, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (3  ;4)         

33. Жуков Артем Вікторович - 06.09.1977, м. Дніпропетровськ, Дніпропетровської області

Громадянин України, освіта вища, безпартійний, Товариство з обмеженою відповідальністю "АРТ-ЕКО", Директор, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня. (3;5).   

      

Список кандидатов от партии «Наш край» в горсовет Никополя — ЗДЕСЬ 

Рекламные блоки на нашем сайте позволяют нам быть независимым СМИ, а вам – получать оперативную и не проплаченную никем информацию. Просматривая рекламу, вы вносите свой вклад в развитие независимой журналистики Украины

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне