Завантажте мобільний додаток сайту

6 грудня волонтери з Нікополя та Марганця відвідали 93 механізовану бригаду «Холодний Яр», де традиційно служить багато хлопців з Дніпропетровщини, щоб привітати їх зі святом. У складі делегації був і кореспондент Nikopolnews.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, поїздка відбулася з ініціативи Ради Церков Нікополя і регіону, Асоціації учасників бойових дій Нікопольщини та ГО “Гармата”.

Волонтери привезли нашим захисникам гостинці: теплий одяг, продукти, ліки, - зібрані небайдужими громадянами. Але головним подарунком став святковий концерт, участь в якому взяли таланти Нікопольщини: брати Манько, Дарина Андрус, Ксенія Граур, Ліза Чернишова, студія східного танцю та інші артисти. Зі сцени будинку офіцерів лунали патріотичні пісні, від яких ставало тепліше у холодній залі.

Голова Асоціації УБД Нікопольщини Володимир Федоров вручив командиру першого батальйону 93 бригади Дмитруку Богдану Олександровичу, який є нікопольцем, нагрудний знак за заслуги перед містом від мера Андрія Фісака, а також передав хлопцям прапор Нікополя.

Володимир Федоров привітав усіх зі святом та заявив, що вони – учасники російсько-української війни готові повернутися на фронт будь якої миті, якщо в цьому виникне потреба.

Ворог вже не лізе в наші ворота, він – вибиває двері та заглядає у вікна. Тому нам всім треба буди напоготові, -

заявив він.

Від імені керуючого Дніпровською єпархією преосвященного владики Симеона з вітальним словом виступили благочинний УПЦ КП Марганця отець Тимофій Редько та настоятель Свято-Покровського Храму Нікополя отець Павло Черкасов.

Одним з найзворушливіших моментів стало вручення бійцям подаруночків від учнів СШ22 Нікополя. Діти підготували малюнки та інші пам`ятні сувеніри.

Як повідомляв Nikopolnews раніше, 93 бригада зараз проводить активні військові навчання. І ми мали змогу навіть у святковий день побачити це, проїжджаючи повз поле з рівчаками, по якому рухались бойові машини. Дехто з пасажирів автобусу бачив «живі» танки вперше. Дивились у вікно притихлі… Уявляли наших хлопців на справжньому полі бою. Бажали їм подумки перемоги і повернутись живими…

Зовсім скоро легендарна 93-тя зустрінеться з ворогом обличчя до обличчя. Нехай любов і вдячність, які ми відчуваємо до наших захисників, бережуть їх.

Фрагменти концерту у відео від «Марганецького очевидця»
 

Копіювати посилання на матеріал
Автор: Администратор

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне