Завантажте мобільний додаток сайту

Як повідомляв раніше Nikopolnews, 24 грудня 2019 року Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг своїми постановами встановила нові тарифи на розподіл природного газзу.

Таким чином на газовому ринку України завершено відділення продажу газу від його доставки (розподілу).  Уже в січні 2020 споживачі отримають окремі рахунки: один за газ, другий – за послугу з його доставки.

Розділення платіжок відбулося для споживачів всієї країни. Вартість послуг з  доставки газу розраховується індивідуально для кожного клієнта. Розмір плати залежить тільки від обсягів споживання. 

  1. За основу береться обсяг споживання газу впродовж «газового року» (це проміжок часу з початку жовтня до кінця вересня)
  2. Сума кубів газу, спожитого за газовий рік, множиться на тариф на доставку. Результат ділиться на 12 рівних платежів, які сплачуються щомісячно впродовж року.

Тариф для споживачів АТ «Дніпропетровськгаз», який поставляє газ мешканцям Нікополя, Покрова, Марганця та багатьох інших міст області, складає 1.25 грн.

Як розраховується сума платежів?

Наприклад родина за газовій рік спожила 500 куб. м.

Розрахунок буде здійснюватися наступним чином 500 х 1,25 /12 = 52,08.

Увагу споживачів звертають також на те, що змінено рахунок для оплати послуги.

Суму до сплати, а також реквізити для оплати можна дізнатися у Центрах обслуговування «Дніпропетровськгазу». Однак клієнтам не обов’язково витрачати час та кошти, аби особисто завітати до центру обслуговування,

Дізнатися інформацію можна не виходячи з дому, зателефонувавши до Контакт-Центру за номером 056-78-70-104 або 067-00-90-104

Також можна скористатися онлайн-сервісами:

  • Особистим кабінетом на сайті 104.ua. В особистому кабінеті можна не лише дізнатися суму до сплати та завантажити рахунок, а й здійснити оплату. Сьогодні особистий кабінет є і у мобільному форматі. Завантажити мобільний додаток 104 Mobile можна як в Google Play так і в AppStore.
  • Viber-ботом. за допомогою цього сервісу можна також завантажити рахунок у ваш телефон та здійснити оплату.

Послуги з доставки газу необхідно сплачувати в поточному місяці, до 20 числа.

Ранее мы сообщали о том, какая гарантированная цена на газ установлена с января 2020 года.

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне