Завантажте мобільний додаток сайту

З 20 по 22 грудня проходив відкритий чемпіонат Дніпропетровської області зі скелелазіння. Участь у ньому брали нікопольські спортсмени. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення Управління гуманітарної політики Нікопольської міської ради.

Згідно інформації, отриманої NikopolNews , 20 грудня змагання стартували в Нікополі з дисципліни на швидкість, в яких взяли участь близько 70 спортсменів. Вихованці НДЮСШ «Трубник» під керівництвом тренера-викладача Олени Александрової вдало виступили на цих змаганнях. Серед учасників 2010-2011 років нарождення срібним призером чемпіонату стала Бараннік Катерина, а Коломицева Дар’я виборола бронзову медаль. Дівчата були нагороджені грамотами та медалями.

З 21 по 22 грудня змагання продовжилися в місті Дніпро з дисципліни болдеринг, в яких взяли участь близько 150 скелелазів з різних міст України. Чемпіоном серед юніорів став Константинов Євген, срібну медаль завоював Константинов Андрій. Серед юнаків срібним призером став Лінкевич Кирило, а Кравченко Дмитро зайняв третє місце. Серед дівчат Петрук Вероніка виборола золоту медаль, а Панкратенкова Варвара стала бронзовою призеркою. Всі переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та цінними призами.

Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів-викладачів Вікторію Лось та Олену Александрову з успішним виступом і бажаємо подальших перемог!

Раніше ми повідмляли про те, що у Нікополі можна придбати новорічні іграшки ручної роботи зі стразами. Виручені кошт будуть передані на благодійність

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне