Завантажте мобільний додаток сайту

У Нікополі для всіх бажаючих проведе безкоштовний тренінг з особистого розвитку «Прорив до успіху» засновник проекту «Країна мрій». Про це NikopolNews повідомили організатори заходу.

Згідно інформації, отриманої NikopolNews , мотиваційний тренер Микола Латанський зустрінеться з нікопольцями 16 січня о 19:00 у Нікопольському культурно-дозвільному центрі за адресою вулиця Патріотів України, 94 (район АТБ по вулиці Усова).

Тренінг відбудеться в рамках соціального всеукраїнського проекту «Країна мрій», покликаного стимулювати українців працювати в своїй країні і досягати успіху.

Микола Латанський

Відзначається, що Микола Латанський єдиний український тренер і спікер, який провів виступи в 31-й країні світу, є членом Американської Асоціації Професійних Спікерів, Всесвітньої Федерації Спікерів, і має визнання на міжнародній арені.
Тренінги вже відбулися в 90 містах України, їх відвідали більше 10 000 осіб. Ця ініцитива активно підтримується державними центрами зайнятостями та міськими адміністраціями, як можливість розвитку міст та громадян.

Тренінг безкоштовний, сам проект відбувається за вагомої волонтерської підтримки.

Про соціальну програму «Прорив до успіху, новий формат мислення» відомо, що вона покликана викликати стрімкі зміни способу мислення українців з виведенням його на якісно новий рівень. Розроблена програма Академією Справжнього Успіху в межах проєкту «Країна мрій» — соціальної ініціативи Миколи і Тетяни Латанських.

Тренінги планується провести в 101 українському місті, а навчити щонайменше 15 000 українців. Автори обіцяють, що отримані знання та продовження роботи над собою підвищить шанси громадян на успіх у житті й бізнесі, сформують розуміння, як підвищити рівень доходів, дадуть відповідь на багато життєвих питань і, як результат, стимулюватимуть позитивні зміни в країні.

На сьогодні тренінги вже пройшло більше десяти тисяч українців по всій країні і відвідано 90 міст зі 101.

-Ми задумалися, якими мають бути українці, щоб створити країну мрії? Відповідь була для нас як успішних людей очевидна. І так само ставало зрозуміло, що для багатьох українців це темний ліс. Люди звикли жити із завченими фразами, які знімають з них відповідальність: «Від мене нічого не залежить!», «Не вийшло, значить не судилося» і т. д. Наші співвітчизники перебувають переважно в песимістичному настрої і, крім того, що не знають, як діяти, ще й не вірять в самих себе. Ми зрозуміли, що могли б, використовуючи наш дванадцятирічний досвід роботи з різними людьми у понад 70 країнах світу, навчити українців переводити мислення в режим: «Своїми справами я створюю країну своєї мрії». Для цього ми готові надати практичні інструменти досягнення успіху у всіх сферах життя!» — пояснює Микола Латанський.
Програма розрахована на 12 місяців. Формат заходів програми «Прорив до успіху» включає два рівні, що відрізняються тривалістю навчання.

1. «Прорв до успіху. Експрес-курс» — вечірній експрес-тренінг тривалістю 2,5 години. Проходить у 101 місті – 22 обласних центрах та міста обласного значення України. Навчання безкоштовне для всіх бажаючих.

2. «Прорив до успіху. Занурення» — триденний тренінг. Проходить раз на два місяці в Києві і збирає учасників з усієї України та інших країн. Навчання платне, але для учасників проєкту «Країна мрій» є можливість пройти програму за пільговою вартістю.

- Трансформаційна програма «Прорив до успіху» фокусується на п’яти елементах, потрібних для здійснення прориву кожного окремо взятого українця і країни в цілому. Це розуміння того, ти хочеш досягти, віра в те, що будь-яка задумка тобі під силу, здатність взяти на себе 100%-ну відповідальність за результат, за свої дії і за себе, постановка чітких вимірних цілей і щоденна праця для досягнення бажаного, — розповідає Тетяна Латанський.

У програмі можуть взяти участь ті українці, які відчувають в собі сили змінити себе й своє оточення і збираються докласти зусиль, щоб перетворити Україну на справжню Країну мрій. Для них підготовлено теоретичні знання, практичні вправи, спеціальні практики підвищення усвідомленості, інструменти забезпечення щоденних трансформаційних процесів.

В результаті навчання в програмі учасники оволодівають законами успіху, навчаються, як позбутися всього, що може заважати руху вперед і вгору, розуміють, як розставляти пріоритети і досягати більшого за менший час, знаходять для себе мотивувальні ланки і можуть впроваджувати Формулу Прориву в усі сфери свого життя.

Довідково:

Микола Латанський, президент компанії Academy of True Success, LLC зі штаб-квартирами в США, Естонії та Україні, інвестор в Силіконовій Долині, США, автор унікальної методики тестування людського потенціалу «Зерно Душі», мотиваційний спікер і тренер особистісного зростання, який виступив у 31 країні світу, а також перший коуч на пострадянському просторі, який побудував успішну коучингову практику і став доларовим мільйонером.

Тетяна Латанська

Тетяна Латанська — успішна фотохудожниця, авторка унікальної методики розвитку жіночої мудрості «Шкала Жіночності», авторка книги «Жіноча мудрість» і ведуча міжнародної жіночої програми «Дружина Генія, або Як розкрити й підтримати у чоловікові генія».

Копіювати посилання на матеріал
Автор: Администратор

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне