Завантажте мобільний додаток сайту

У Нікополі і Покрові покажуть вітчизняний фільм, прем’єра якого з великим успіхом походить у різних містах України. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на сторінці «Туризм у Нікополі і регіоні».

Згідно інформації, отриманої NikopolNews , глядачі Нікополя і Покрова зможуть побачити «Пекельну хоругва, або Різдво козацьке».

Перегляди почнуться у кінотеатрі Prime Cinema Nikopol з 23 січня.

Про фільм:

Фільм-казка для всієї родини про козаків, козацький рід, Рай і Пекло, Різдво й нечисту силу. Та не просто казка, а саме химерна українська казка, яка притаманна тільки українській культурі і українському характеру. Сама історія, яка є продовженням веселого козацького химородництва Котляревського і Гоголя, вщерть напоєна українським народним гумором, козацькою героїкою і закорінена в український фолькльор і українську народну міфологію й вірування. В основу сценарію покладено твір найвідомішого казкаря України Лірника Сашка (який і є сценаристом) «Про старого козака, різдвяного чорта, чотири роги і козацький рід».

Сашко Лірник

Трейлер:

Деталі можна дізнатися за телефонами:

Нікополь: 066 024 25 22,

Покров: 050 656 34 30

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне