Завантажте мобільний додаток сайту

5 березня у Нікополі відбулася значна мистецька подія. В місто з концертом та майстер-класом для нікопольців, а також, зокрема, для викладачів та учнів Нікопольської школи мистецтв завітала родина Шутко - відомих в Україні та світі музикантів. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення Управління гуманітарної політики НМР.

Згідно інформації, отриманої NikopolNews , у Нікополі виступили: Остап Шутко - скрипка, Ольга Шутко - віолончель, Роман Шутко - фортепіано, Назар Шутко - скрипка, Андрій Шутко - віолончель.

Звучала музика композиторів-класиків, українська та сучасна музика. Поціновувачі мистецтва отримали неймовірне задоволення від сучасного погляду та виконання відомих творів. Артисти вразили технічною майстерністю та емоційним, а інколи театралізованим виконанням музики різних стилів та епох.

Викладачі школи мистецтв отримали можливість прослухати майстер-клас "Музична освіта в ХХІ сторіччі. Саморозвиток та креативність. Нові підходи". Вони дякують родині Шутко за отримані емоції. 

Раніше ми повідомляли про те, що у Нікополі продають ляльки Hand mаde, щоб допомогти новонародженій дитині

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне