Завантажте мобільний додаток сайту

З 10 червня бібліотеки Нікополя працюють з дотриманням всіх необхідних вимог адаптивного карантину. Про це NikopolNews повідомляє, посилаючись на офіційний сайт Нікопольської міської ради.

Як стало відомо NikopolNews , бібліотекарі зустрічають відвідувачів у індивідуальних захисних масках та захисних рукавицях. Для того, щоб зайти до бібліотеки, також потрібно мати маску для індивідуального захисту. Для дезінфекції рук у наявності дезінфікуючі засоби. Захисні одноразові рукавички видають вже на місці. Тільки після того, як рукавички вдягнуті, можна вибирати книги.

Як відпочити в Європі цього літа попри заборону на в’їзд українцям

Дотримуючись рекомендацій Української бібліотечної асоціації, книги, що читачі принесли в подарунок, спочатку відправляють на спеціальний окремий стелаж, на п’ятиденний карантин.

Коли ж читачі здають прочитані бібліотечні книжки, то їх спочатку відправляють на обсервацію, а потім виставляють у карантинному приміщенні. І тільки після цього книги знову можна брати для читання вдома.

Всі бібліотеки нашого міста зараз працюють у штатному режимі. І навіть почали приймати невеликі групи відвідувачів для дозвіллєвого проведення часу з дотриманням всіх карантинних вимог і соціальної дистанції.

У прес-службі Нікопольської міської ради нагадують, що у 2019 році за рахунок з місцевого бюджету було розпочато капітальний ремонт центральної бібліотеки міста.

За словами начальниці управління гуманітарної політики НМР Таїсії Мамонтової, даний проєкт передбачає утеплення будівлі, заміну вікон, ремонт читацької зали. Ці роботи вже виконані. Крім того, на ганку бібліотеки зроблено пандус для надання можливості маломобільним групам населення отримувати послуги, які надає центральна бібліотечна система. Наразі тривають роботи щодо облаштування туалету для маломобільних груп населення.

Раніше ми повідомляли про те, що у Нікополі встановлять 24 дитячі майданчики: адреси

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне