Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7569
7569

Червоногригорівка втратила на війні ще одного молодого Героя – Володимира Слишка

Червоногригорівка втратила на війні ще одного молодого Героя - Володимира Слишка

Нікопольщина втратила на війні з росією ще одного Героя. Сумну новину оприлюднили на сторінці Червоногригорівської об’єднаної територіальної громади, передає Nikopolnews.

З невимовним сумом повідомляємо про загибель нашого земляка, мешканця смт Червоногригорівка, ще зовсім молодого, але вже такого досвідченого у військовій справі командира бойової машини – командира відділення 4 парашутно-десантної роти 2 парашутно-десантного батальйону молодшого сержанта Слишко Володимира Олександровича, 04 лютого 1999 року народження, – йдеться у повідомленні.

Червоногригорівка втратила на війні ще одного молодого Героя - Володимира Слишка

Володимир був призваний на військову службу під час мобілізації 25 лютого 2022 року, вірний присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув 22 жовтня 2022 року від отриманих поранень, несумісних з життям під час участі в бойових діях за забезпечення здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії, поблизу населеного пункту Білогорівка, Сєвєродонецького району Луганської області.

Прощання із загиблим Героєм відбудеться завтра, 27-го жовтня 2022 року, з 10:30 годині за адресою: смт Червоногригорівка, вул. Молодіжна, буд. 45.

Світла пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким!

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×