Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1900
Без категорії
1900

[:ru]Александр Саюк о подорожании проезда и перевозках льготников в Никополе (видео)[:ua]Олександр Саюк про подорожчання проїзду і перевезення пільговиків у Нікополі (відео)[:]

[:ru]Александр Саюк о подорожании проезда и перевозках льготников в Никополе (видео)[:ua]Олександр Саюк про подорожчання проїзду і перевезення пільговиків у Нікополі (відео)[:]

[:ru]На недавней пресс-конференции городской голова Никополя Александр Саюк ответил на волнующие большинство никопольчан вопросы, касающиеся грядущего подорожания проезда в общественном транспорте и перевозки льготных категорий пассажиров – в частности, школьников, сообщает Nikopolnews.

Александр Саюк напомнил, что в Никополе провели изучение пассажиропотока в городских автобусах, и сейчас финансовый отдел занимается анализом результатов, рассчитывая новый тариф.  Городской голова сказал, что он не знает точно, какой будет стоимость проезда, но ориентировочно это 8 гривен.

Что касается, льготных категорий – школьники будут ездить бесплатно в учебные дни. Деньги на компенсацию их проезда есть. Также будут продолжать ездить бесплатно льготные категории пассажиров. На это тоже средства имеются.

Задавали городскому голове Никополя вопрос по поводу установки валидаторов в автобусах, чтобы фиксировать хотя бы количество льготных ездок. Александр Саюк ответил, что это было в планах на второе полугодие 2021-го, однако из-за дефицита средств планы пока остались планами. Если в Украине, как анонсировали, введут монетизацию льгот на проезд, от данной инициативы откажутся. Если все останется по-прежнему, валидаторы установят в 2022 году.

А вот отказываться от льготных автобусов, по словам мэра, не собираются. Напомним, этого требуют, в частности, дети войны – они хотят ездить на льготных основаниях во всех городских автобусах, а не только в выделенных для них специально.

Александр Саюк объяснил, почему данное требование выполнить не реально. Он сказал, что в таком случае придется выделять из бюджета большую сумму, чем выделяют сейчас на льготные автобусы. Либо ограничивать количество ездок для каждого льготного пассажира.

– И у нас сразу будет демонстрация, – сказал городской голова.

Подробнее – в видео пресс-службы горсовета Никополя ниже:

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Олександр Саюк запрошує підприємців на каву

Олександр Саюк взяв участь у спортивному флешмобі мерів (відео)

Який у Нікополі пасажиропотік, і чи зросте тариф на проїзд – відповідь мера

 [:ua]На нещодавній прес-конференції міський голова Нікополя Олександр Саюк відповів на питання, що хвилює більшість нікопольців стосовно майбутнього подорожчання проїзду в громадському транспорті та перевезення пільгових категорій пасажирів, зокрема, школярів, повідомляє Nikopolnews.

Олександр Саюк нагадав, що в Нікополі провели вивчення пасажиропотоку у міських автобусах, та зараз фінансовий відділ займається аналізом результатів, розраховуючи новий тариф. Міський голова сказав, що він не знає достеменно, якою буде вартість проїзду, але орієнтовно це 8 гривень.

Що стосується пільгових категорій – школярі їздитимуть безкоштовно в навчальні дні. Гроші на компенсацію їх проїзду є. Також будуть продовжувати їздити безкоштовно пільгові категорії пасажирів. На це теж кошти маються.

Задавали міському голові Нікополя питання з приводу встановлення валідаторів в автобусах, щоб фіксувати хоча б кількість пільгових поїздок. Олександр Саюк відповів, що це було в планах на друге півріччя 2021-го, однак через дефіцит коштів плани поки залишилися планами. Якщо в Україні, як анонсували, введуть монетизацію пільг на проїзд, від даної ініціативи відмовляться. Якщо все залишиться як і раніше, валідатори встановлять у 2022 році.

А ось відмовлятися від пільгових автобусів, за словами мера, не збираються. Нагадаємо, цього вимагають, зокрема, діти війни – вони хочуть їздити на пільгових підставах у всіх міських автобусах, а не тільки у виділених для них спеціально.

Олександр Саюк пояснив, чому цю вимогу виконати не реально. Він сказав, що в такому разі доведеться виділяти з бюджету більшу суму, ніж зараз виділяють на пільгові автобуси. Або обмежувати кількість поїздок для кожного пільгового пасажира.

– І в нас одразу буде демонстрація, – сказав міський голова.

Детальніше – у відео прес-служби міськради Нікополя нижче:

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Олександр Саюк запрошує підприємців на каву

Олександр Саюк взяв участь у спортивному флешмобі мерів (відео)

у Нікополі пасажиропотік, і зросте тариф на проїзд – відповідь мера[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×