Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2328
2328

Мама двох дітей з Марганця потрапила під потяг і втратила частину ноги: їй потрібна допомога

Мама двох дітей з Марганця потрапила під потяг і втратила частину ноги: їй потрібна допомога

М’яко кажучи, не балує доля останнім часом 34-річну Олену Левицьку. Важка хвороба, лікування, війна, евакуація, хвороба чоловіка, повернення додому, нещасний випадок… Мама двох дітей з Марганця потрапила під потяг і втратила частину ноги. Тепер їй дуже потрібна допомога небайдужих.

Історію жінки, яку розповіла її подруга, оприлюднили у місцевому пабліку Типовий Марганець, передає Nikopolnews.

На початку повномасштабної війни жінка, як і багато хто, схопила дітей – п`ятирічну Дашу і сімнадцятирічного Даню, і вивезла з рідного Марганця подалі від жаху війни. Поселилися в одному з гуртожитків Ужгорода. Там прожили три місяці.

За ці три місяці стали однією сім`єю з сотнями мам і дітей. І душею цієї своєрідної комуни стала Оленка. Згадати хоча б пару відер оладків, насмажених великою компанією на весь гуртожиток з Оленою на чолі, яка, немов диригент, керувала цією командою з новоспечених кухарок. А насправді то була нам своєрідна психотерапія, – розповідає подруга Олени.

24 травня Олена разом з двома дітьми вирушила додому. Причиною повернення стала раптова важка хвороба чоловіка. Жінка просто не могла залишатися далеко від рідної людини у такій ситуації.

Але в дорозі сталася біда з самою Оленою. На вокзалі Кривого Рогу жінка вийшла з потягу купити води.Так вийшло, що потяг рушив до того, як вона встигла зайти назад (зі слів подруги Олени, він мав стояти довше). У вагоні були її діти, тому жінка побігла за потягом і намагалася застрибнути… Але на жаль, потрапила під потяг.

Мама двох дітей з Марганця потрапила під потяг і втратила частину ноги: їй потрібна допомога

Наразі Олена знаходиться в реанімації одній з лікарень Кривого Рогу. Ліву ногу трохи вище щиколотки ампутовано, за праву лікарі борються. Є забої на всьому тілі. Стан стабільно-важкий, зараз жінка у свідомості.

Чоловік Олени, який сам щойно з лікарняного ліжка, разом з її братом вже поруч. Син Данило довіз Дашу додому, дівчинка поки не знає, що сталося з мамою.

Друзі Олени хочуть забрати її дітей знову до Ужгорода, а її саму пізніше доправити до Львова, коли стабілізується стан.

А зараз вони просять для жінки фінансової допомоги, адже родина, на долю якої випало стільки випробувань, не впорається сама.

Олена сильна і смілива жінка, яка вже пережила операцію з видалення пухлини 2 роки тому. Має інвалідність. Але настільки енергійної жінки я мабуть давно не зустрічала. Ми обов’язково поставимо її на ноги. Це наша мрія. Всі разом, – пише подруга Олени.

Прошу всіх, хто має змогу, допомогти. Кожна гривня наближатиме час, коли Оленка знову ходитиме, – звертається вона до всіх небайдужих.

Картка Приват 5168 7451 0987 0995 Левицька Олена Леонідівна.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×