Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2290
2290

Смертоносного удару по Нікопольщині було завдано безпосередньо з території ЗАЕС – Єврмак

Смертоносного удару по Нікопольщині було завдано безпосередньо з території ЗАЕС – Єврмак

Смертоносного удару по Нікопольщині 10 серпня було завдано безпосередньо з території Запорізької атомної станції. Таку заяву зробив голова Офісу президента України Андрій Єрмак, передає Nikopolnews.

Обстріл військами РФ Нікопольського району Дніпропетровської області вночі проти 10 серпня було здійснено з території захопленої росіянами Запорізької атомної електростанції, – повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак, опублікувавши фото з наслідками удару.

“Нікопольський район. 80 реактивних снарядів по житлових будинках. Країна-терорист продовжує воювати з мирними людьми. Боягузливі росіяни не можуть нічого більше зробити, тому б’ють по містах, підло ховаючись на Запорізькій АЕС.”, – написав Єрмак у своєму Telegram.

Він наголосив, що ніхто з окупантів не уникне покарання.

“Відомі прізвища росіян, які віддають накази і виконують їх”, – зазначив керівник ОП.

Нагадаємо, російські військові обстріляли Марганець і Мирівську громаду Нікопольського району. Спочатку повідомлялося про 11 загиблих. Згодом стало відомо, що їх кількість зросла до 13. Крім цього поранено 11 людей, п’ятеро з них важкі. Усі загиблі – цивільні. У обстріляних громадах серйозні руйнування житла і цивільної інфраструктури.

Як відомо, окупанти використовують Запорізьку АЕС як “ядерний щит”, обстрілюючи населені пункти Дніпропетровщини,  розташовані на протилежному березі Каховського водосховища.

Війська рф обстрілюють Нікополь з території ЗАЕС – голова «Енергоатому»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×