Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2618
2618

Ворог обстріляв Нікопольський і Синельниківський райони вдень 25 вересня

«Такої новини у нас не було протягом місяців» - Микола Лукашук про день 28 вересня на Дніпропетровщині

Ворог двічі обстріляв Дніпропетровщину вдень 25 вересня. Під удар знову потрапили Нікопольський і Синельниківський райони. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

У Нікопольському районі зі ствольної артилерії ворог поцілив по Марганцю. Там частково пошкоджено дві будівлі.
Під ворожим вогнем опинилася й Мирівська громада. Зачепило два приватних житлових будинки, три господарчі споруди, три лінії електропередач.
Минулося без постраждалих.

В Синельниківському районі окупанти вдарили по Великомихайлівській ТГ, атакували два села. На щастя, людей не зачепило. Внаслідок обстрілу в шести населених пунктах зникло електропостачання, наразі ж аварійні бригади вже повернули світло в оселі громадян.

Також інформую, що сьогодні зникло електропостачання в Покровській громаді. Три тисячі абонентів лишилися без світла. З обстрілами це пов‘язано не було – сталася аварійна ситуація. Наразі все відновлено. Подяка співробітникам ДТЕКу за оперативну роботу, – сказав Микола Лукашук.

Щодо інших районів Дніпропетровщини –  день пройшов спокійно.

Імперія зла впаде, часткова мобілізація росіянам не допоможе. Українські захисники вже знищили більше 56 тисяч окупантів і це ще не кінець. Перемога в цій війні буде за Україною. Тихого вечора. Слава нашим воїнам, які боронять українську землю від загарбників! – сказав голова облради.

Ворог обстріляв Нікопольський і Криворізький райони вдень 24 вересня

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×