Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1781
1781

Ворог вже двічі за вечір ударив по Нікопольському району – Микола Лукашук підбив підсумки 4 жовтня

Ворог вже двічі за вечір ударив по Нікопольському району – Микола Лукашук підбив підсумки 4 жовтня

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук підбив підсумки дня 4 жовтня, передає Nikopolnews.

Лукашук розповів, що надвечір з «Градів» окупанти вдарили по Марганецькій громаді, що в Нікопольському районі. На щастя, внаслідок цієї атаки люди ушкоджень не зазнали, руйнувань житлових будинків чи об‘єктів інфраструктури не зафіксовано.

Вже ввечері по кільком селам громади вгатили повторно. Наразі наслідки з’ясовуються.

Нині в Нікополі вже відновлено водопостачання, яке зникло після нічних обстрілів міста. Повернули енергетики і світло в оселі громадян.

В інших районах області день був тихим.

Але я ще раз нагадую про правила безпеки під час повітряної тривоги, якими не слід нехтувати. Будьте обережними, – закликав голова облради.

Сьогодні маємо круті новини від Збройних сил України: наші захисники звільнили від російських загарбників село Давидів Брід на Херсонщині. Воно розташоване близько в 60 кілометрах від кордонів Дніпропетровської області. Нині ми бачимо зменшення кількості обстрілів Криворізького району. Все – завдяки ЗСУ, які женуть ворога далі від Дніпропетровщини. Прийде час, окупантів виженуть ще й з Енергодара, і терор Нікопольського району припиниться. А потім – і терор всієї України. Нагадування для окупантів: здавайтеся або будете утилізовані. Інших варіантів у вас немає. Антонівський міст знищено. Слава українським воїнам! Так і до Херсону недовго лишилося, – поділився Микола Лукашук хорошими новинами.

Двічі ударили по Нікополю, били і по району – Микола Лукашук про обстріли вночі 20 вересня

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×