Завантажте мобільний додаток сайту

Марганець, слідом за Нікополем і Покровом запроваджує жорсткі карантинні заходи. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на офіційному сайті Марганецької міської ради.

Згідно інформації, отриманої NikopolNews , міська комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про тимчасове призупинення з 17 березня роботи об’єктів загального користування незалежно від форм власності, окрім продуктових магазинів, аптек та автозаправних станцій, до особливого розпорядження міського голови та скасування обмежувальних заходів.

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під головуванням міського голови Олени Жадько, відбулося 17 березня у міськвиконкомі. На порядок денний було винесено питання  щодо посилення заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення міста Марганця.

З метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та забезпечення санітарно-епідеміологічного добробуту населення комісія вирішила:

1.1. З 00 год. 01 хв. 17 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. заборонити роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

1.2.   Рекомендувати аптечним закладам міста обмежити одночасне перебування в приміщенні закладу не більше двох осіб.

1.3. Рекомендувати начальнику управління та соціального захисту населення обмежити роботу з прийому відвідувачів до п’яти  осіб.                                                                                         

1.4. Рекомендувати керівникові Центру надання адміністративних послуг обмежити одночасне перебування в приміщенні закладу не більше як п’ять осіб.

1.5.   Заборонити автоперевізникам, які здійснюють перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами загального користування, АТ «Марганецький ГЗК», перевозити у салоні автобусів пасажирів більше десяти осіб. 

1.6. Максимально підготувати та перепрофілювати медичні заклади для прийому та лікування інфікованих хворих у тяжких станах.

Раніше ми повідомляли про те, що у Марганці горіли шахта і спорт-бар

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне