Завантажте мобільний додаток сайту

Вчора, 18 квітня, у примiщеннi Дніпро ОДА відбулась презентація видання пам’яток історії та культури міста Марганець. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на сайті Марганецької міської ради.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, дане видання - вже п’ята книга багатотомника про об’єкти культурної спадщини області. Випуск присвячений пам’яткам археології, архітектури, історії та монументального мистецтва, що розташовані на території Марганця.

У виданні зібрано 43 статті на 65 об’єктів культурної спадщини Марганця, а також розгорнуті історичний та археологічний нариси про минуле міста.

Під час презентації начальниці відділу культури міськвиконкому Олені Буяковій передано 100 книг, з якими вже незабаром познайомляться мешканці Марганця.

Нагадаємо, у Нікополі триває збір коштів на випуск книжки «Нікополезнавство», який стане першим підручником з історії Нікополя. Автор роботи – місцевий історик Богдан Стратейчук. Переходьте за посиланням та підтримуйте важливу ініціативу.

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне