Завантажте мобільний додаток сайту

Впродовж останніх чотирьох днів у дитячому садку-яслах №5 “Червона шапочка” міста Покрова замінено 87 дерев’яних вікон на сучасні металопластикові. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на офіційному сайті виконкому Покрова.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, саме в ці дні закладу виповнюється 54 роки. Стільки ж (!) було і старим вікнам.
За словами адміністрації закладу, монтаж здійснили швидко і якісно, з мінімальними незручностями для малят. В садочку тепло було і раніше. Проте зараз, при тій же подачі теплоносія, температура на 2-3 градуси вища. Крім енергозбереження вікна додали затишку та покращили естетичний вигляд. Заміна решти вікон продовжиться після свят. 


Завідуюча дитячого садка Алла Тиква розповідає, що за останні роки зроблено більше, ніж за весь час. Серед наймасштабнішого - капітальний ремонт покрівлі, реконструкція прилеглих пішохідних зон, частково замінено каналізацію, зараз -енергозберігаючі вікна. Знаючи пріоритети міського голови Олександра Шаповала, в садочку переконані, що це не останні позитивні зміни.
Лише напередодні нового навчального року в освітніх закладах замінено понад 400 вікон. До фінансування долучаються різні джерела, в тому числі депутатські субвенції різного рівня.

Копіювати посилання на матеріал
Автор: Администратор

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне