Завантажте мобільний додаток сайту

Мешканець Покрова Артем Бубир очолив рейтинг найкращих дзюдоїстів України, повідомляє NikopolNews , посилаючись на офіційний сайт Покровської міської ради.

Національний ранкінг-лист було опубліковано на офіційному сайті Федерації дзюдо України. Вихованець відділення дзюдо міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка очолив рейтинг цілком заслужено, - зазначають у прес-службі. У 2020 році він успішно виступив на цілому ряді престижних турнірів. Закріпитися на першому місці Артему дозволили бали, отримані за бронзову медаль дорослого European Open, срібло юніорського Чемпіонату Європи, золоті нагороди дорослого та юніорського Чемпіонатів України, а також виступ на дорослому Чемпіонаті Європи. У грудні нашому землякові було присвоєно почесне звання Майстер спорту міжнародного класу.

Також стало відомо, щ наставник хлопця, тренер відділення дзюдо Сергій Сінілов за даними рейтингу в 2020 році увійшов до десятки найкращих тренерів України з цього виду спорту.

Щоб оперативно отримувати новини Нікополя і регіону, підписуйтесь на наш Телеграм

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне