Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1008
Без категорії
1008

[:ru]Жительница Никополя устроила ДТП в Запорожской области[:ua]Мешканка Нікополя влаштувала ДТП у Запорізькій області[:]

[:ru]Жительница Никополя устроила ДТП в Запорожской области[:ua]Мешканка Нікополя влаштувала ДТП у Запорізькій області[:]

[:ru]Жительница Никополя устроила дорожно-транспортное происшествие в Запорожской области недалеко от Мелитополя. Об этом сообщает местное издание ria-m.tv/news. Уже состоялся суд.

Авария случилась 19 июля  около девяти часов вечера, на трассе возле пгт Приазовское. Водитель, управляя автомобилем Opel Astra, не учла дорожную обстановку, не выбрала безопасную скорость движения, не справилась с управлением и совершила столкновение со встречным автомобилем Daewoo Lanos.

Прибывшие на место происшествия, правоохранители составили на женщину, которая работает начальников налоговой в Никополе, протокол по ст. 124 КУоАП. На днях его рассмотрел Приазовский районный суд.

В судебном заседании нарушительница свою вину признала и пояснила, что из-за ямы на дороге ее автомобиль оказался на встречной полосе движения.

За совершенное правонарушение женщина заплатит 850 грн штрафа.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Никополе на Херсонской произошло ДТП – перевернулся Daewoo Lanos (фото)

Відео моменту смертельного ДТП на трасі Дніпро-Запоріжжя

Поліція Покрова шукає молодчика, який стріляв на вулиці[:ua]Мешканка Нікополя влаштувала дорожньо-транспортну пригоду в Запорізькій області недалеко від Мелітополя. Про це повідомляє місцеве видання ria-m.tv/news. Вже відбувся суд.

Аварія трапилася 19 липня близько дев’яти годин вечора, на трасі біля смт Приазовське. Водій, керуючи автомобілем Opel Astra, не врахувала дорожню обстановку, не обрала безпечну швидкість руху, не впоралася з керуванням та скоїла зіткнення із зустрічним автомобілем Daewoo Lanos.

Прибулі на місце події, правоохоронці склали на жінку, яка працює начальників податкової інспекції у Нікополі, протокол за ст 124 Купап. Днями його розглянув Приазовський районний суд.

В судовому засіданні порушниця свою провину визнала і пояснила, що через ями на дорозі її автомобіль опинився на зустрічній смузі руху.

За вчинене правопорушення жінка заплатить 850 грн штрафу.

До Речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Нікополі на Херсонської сталася ДТП – перекинувся Daewoo Lanos (фото)

Відео моменту смертельної ДТП на трасі Дніпро-Запоріжжя

Поліція Покрову шукає молодика, який стріляв на вулиці[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×