Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
925
925

[:ru]Уровень опасности «желтый»: в Никополе ожидаются сложные погодные условия[:ua]Рівень небезпеки «жовтий»: у Нікополі очікуються складні погодні умови[:]

[:ru]Уровень опасности «желтый»: в Никополе ожидаются сложные погодные условия[:ua]Рівень небезпеки «жовтий»: у Нікополі очікуються складні погодні умови[:]

[:ru]На Днепропетровщине объявили предупреждение об ухудшении погодных условий на пятницу 30 июля. Уровень опасности – первый (желтый), передает Nikopolnews, ссылаясь на ГУ ГСЧС в Днепропетровской области.

Днепропетровским региональным центром по гидрометеорологии объявлено предупреждение о сложных погодных условиях на 30 июля

До конца дня 30 июля в городе Днепр и по Днепропетровской области ожидается гроза, в отдельных районах град. Местами по области шквал 15-20 м/сек.

Согласно прогноза на сайте Синоптик, в Никополе погода ухудшится в полдень. Ожидается гроза. Возможен град и сильный ветер.

[:ru]Уровень опасности «желтый»: в Никополе ожидаются сложные погодные условия[:ua]Рівень небезпеки «жовтий»: у Нікополі очікуються складні погодні умови[:][:ua]На Дніпропетровщині оголосили попередження про погіршення погодних умов на п’ятницю 30 липня. Рівень небезпеки – перший (жовтий), передає Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про складні погодні умови на 30 липня

До кінця дня 30 липня у місті Дніпро та по Дніпропетровській області очікується гроза, в окремих районах град. Місцями по області шквал 15-20 м/с.

Згідно прогнозу на сайті Синоптик, у Нікополі погода погіршиться опівдні. Очікується гроза. Можливий град і сильний вітер.

[:ru]Уровень опасности «желтый»: в Никополе ожидаются сложные погодные условия[:ua]Рівень небезпеки «жовтий»: у Нікополі очікуються складні погодні умови[:][:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×