Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4635
Без категорії
4635

[:ru]«Сентравис» обещает возрождать парусный спорт в Никополе[:ua]«Сентравіс» обіцяє відроджувати вітрильний спорт у Нікополі[:]

[:ru]«Сентравис» обещает возрождать парусный спорт в Никополе[:ua]«Сентравіс» обіцяє відроджувати вітрильний спорт у Нікополі[:]

[:ru]Предприятие «Сентравис» поможет возродить парусный спорт в Никополе, сообщается на страничке компании в Фейсбуке, передает Nikopolnews.

Наш родной Никополь когда-то был одним из центров развития парусного спорта в Украине. Мы решили помочь вернуть городу былую славу, – говорится в сообщении.

Отмечается, что в прошлом году «Сентравис» организовал первую командную регату, в которой на старт вышли 80 сотрудников предприятия.

Это благородный командный вид спорта, в котором важно проявить смелость, выносливость, быть сплоченными и терпеливыми. Все то, что требуется в производстве бесшовных труб, – пишет пресс-служба «Сентрависа».

В этом году в апреле начались занятия в школе яхтинга для детей 8-14 лет. На маленьких яхтах класса «Оптимист» уже выходят в море 70 ребят.

Для детей сотрудников завода приятный бонус — они могут заниматься в школе яхтинга со скидкой 50%.

В будущем освоить этот вид спорта смогут и взрослые жители Никополя, – обещают в компании.

Также отмечается, что в этом году компания выделила 30 тыс. грн. на приобретение тренировочных парусников и оснастила швертботы новенькими парусами на сумму 45 тыс. грн.

И еще одна новость: в июле планируется проведения ещё одной командной регаты для сотрудников «Сентрависа» и кубка Никополя для местных спортсменов.

Верим, очень скоро в акватории возле нашего родного города будут десятки и сотни парусов, – подытожили в компании.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Нікопольські труби використають на виробництві мотоциклів преміум-класу в ЄС[:ua]Підприємство «Сентравіс» допоможе відродити вітрильний спорт у Нікополі, повідомляється на сторінці компанії в Facebook, передає Nikopolnews.

Наш рідний Нікополь колись був одним із центрів розвитку вітрильного спорту в Україні. Ми вирішили допомогти повернути місту колишню славу, – йдеться в сообщении.

Відзначається, що в минулому році «Сентравіс» організував першу командну регату, в якій на старт вийшли 80 співробітників підприємства.

Це благородний командний вид спорту, в якому важливо проявити сміливість, витривалість, бути згуртованими і терплячими. Все те, що потрібно у виробництві безшовних труб, – пише пресслужба «Сентрависа».

В цьому році в квітні почалися заняття в школі яхтингу для дітей 8-14 років. На малих яхтах класу «Оптиміст» вже виходять в море 70 хлопців.

Для дітей працівників заводу приємний бонус — вони можуть займатися в школі яхтингу зі знижкою 50%.

В майбутньому освоїти цей вид спорту зможуть і дорослі жителі Нікополя, – обіцяють у компанії.

Також наголошується, що в цьому році компанія виділила 30 тис. грн. на придбання тренувальних вітрильників і оснастила швертботи новенькими вітрилами на суму 45 тис. грн.

І ще одна новина: у липні планується проведення ще однієї командної регати для співробітників «Сентрависа» і кубка Нікополя для місцевих спортсменів.

Віримо, дуже скоро в акваторії біля нашого рідного міста будуть десятки і сотні вітрил, – підсумували в компанії.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Нікопольські труби використають на виробництві мотоциклів преміум-класу в ЄС[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×