Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4954
Без категорії
4954

[:ru]В Никополе на “горячем” поймали двух квартирных воров[:ua]У Нікополі на «гарячому» піймали двох квартирних крадіїв[:]

[:ru]В Никополе на "горячем" поймали двух квартирных воров[:ua]У Нікополі на «гарячому» піймали двох квартирних крадіїв[:]

[:ru]В Никополе полицейские задержали двух мужчин, которые обокрали квартиру, передает Nikopolnews, ссылаясь на пресслужбу Никопольского районного управления полиции.

Воры отверткой отжали пластиковое окно и проникли в квартиру на первом этаже, откуда похитили две чугунные батареи.

9 апреля в 5.30 в Никопольское районное управление полиции позвонил мужчина и сообщил, что в квартире на первом этаже слышен подозрительный шум. На вызов оперативно выехали сотрудники полиции и задержали на месте двух мужчин. Две батареи они успели выбросить в окно.

Злоумышленниками оказались ранее неоднократно судимые 29-летний и 33-летний местные жители. Батареи полицейские вернули владелице, а мужчин задержали в порядке ст. 208 УПК Украины.

9 апреля по согласованию с местной прокуратурой им сообщили о подозрении по ч. 3 ст. 185 (кража) Уголовного кодекса Украины. Подозреваемым избрана мера пресечения – содержание под стражей.

В Никополе на улице избили и ограбили мужчину[:ua]У Нікополі поліцейські затримали двох чоловіків, які обікрали квартиру, передає Nikopolnews, посилаючись на пресслужбу Нікопольського районного управління поліції.

Злодії  викруткою віджали пластикове вікно та проникли до квартири на першому поверсі, звідки викрали дві чавунні батареї.

9 квітня о 5.30 до Нікопольського районного управління поліції зателефонував чоловік та повідомив, що у квартирі на першому поверсі чути підозрілий шум. На виклик оперативно виїхали працівники поліції та затримали на місці двох чоловіків. Дві батареї вони встигли викинути у вікно.

Зловмисниками виявилися раніше неодноразово засуджені 29-річний та 33-річний місцеві мешканці. Батареї поліцейські повернули власниці, а чоловіків затримали в порядку ст. 208 КПК України.

9 квітня за погодженням з місцевою прокуратурою їм повідомили про підозру за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Їм обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

В Никополе на улице избили и ограбили мужчину[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×