Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5242
Без категорії
5242

[:ru]В Никополе обещают максимум света уже до конца года: где проведут работы (видео)[:ua]У Нікополі обіцяють максимум світла вже до кінця року: де проведуть роботи (відео)[:]

[:ru]В Никополе обещают максимум света уже до конца года: где проведут работы (видео)[:ua]У Нікополі обіцяють максимум світла вже до кінця року: де проведуть роботи (відео)[:]

[:ru]В Никополе планируют максимально оснастить город уличным освещением уже до конца этого года, чтобы свет появился даже там, где его никогда не было. Такая задача поставлена перед коммунальщиками, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на пресс-службу Никопольского городского совета.

Как стало известно из сюжета пресс-службы, на сегодняшний день сотрудники КП «Горавтодор-1» активно трудятся над реализацией намеченного. Так, на этой неделе они уже завершили работы по монтажу линий наружного освещения в частном секторе, ограниченном улицами Электрометаллургов, Героев Чернобыля, Дружбы и Некрасова. На днях восстановили освещение на улице Бориса Мозолевского.

Теперь устанавливать световые точки будут в поселке Чкаловский, начиная от улицы Фермерской. Также в этом году осветят улицу Кооперативную. Проект уже готов.

Помимо текущих ремонтных работ, в Никополе устанавливают автоматизированные системы управления наружным освещением. Они моментально реагируют на короткие замыкания и аварии и передают данные диспетчеру. Еще одним преимуществом таких систем является то, что при возникновении аварий свет не будет пропадать на больших участках города.

Ну, и еще одна хорошая новость – коммунальщики проводят работу по установке наружного освещения возле скейтпарка за музеем. Теперь у юных спортсменов будет еще больше аргументов перебраться со своей любимой дислокации у памятника Защитникам Украины на специально оборудованную площадку.

Пресс-службе напоминают, что с жалобами и предложениями по поводу уличного освещения можно обращаться в КП «Горавтодор-1» по телефону 050 100 4530.

Подробнее – в сюжете.

 [:ua]У Нікополі планують максимально оснастити місто вуличним освітленням вже до кінця цього року, щоб світло з’явилося навіть там, де його ніколи не було. Таке завдання поставлено перед комунальниками, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на пресслужбу Нікопольської міської ради.

Як стало відомо з сюжету пресслужби, на сьогоднішній день працівники КП «Міськавтодор-1» активно працюють над реалізацією наміченого. Так, на цьому тижні вони вже завершили роботи з монтажу ліній зовнішнього освітлення у приватному секторі, обмеженому вулицями Електрометалургів, Героїв Чорнобиля, Дружби і Некрасова. Днями відновили освітлення на вулиці Бориса Мозолевського.

Тепер встановлювати світлові точки будуть у селищі Чкаловському, починаючи від вулиці Фермерської. Також в цьому році стане світліше на вулиці Кооперативну. Проект вже готовий.

Крім поточних ремонтних робіт, в Нікополі встановлюють автоматизовані системи управління зовнішнім освітленням. Вони миттєво реагують на короткі замикання і аварії і передають дані диспетчеру. Ще однією перевагою таких систем є те, що при виникненні аварій світло не буде пропадати на великих ділянках міста.

Ну, і ще одна хороша новина – комунальники проводять роботи по встановленню зовнішнього освітлення біля скейтпарку за музеєм. Тепер у юних спортсменів буде ще більше аргументів перебратися зі своєю улюбленої дислокації біля пам’ятника Захисникам України на спеціально обладнаний майданчик.

Пресслужбі нагадують, що з скаргами та пропозиціями щодо вуличного освітлення можна звертатися в КП «Горавтодор-1» за телефоном 050 100 4530.

Докладніше – у сюжеті.

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×