Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1628
Без категорії
1628

[:ru]В Никополе отремонтируют систему водоотведения на Электрометаллургов[:ua]У Нікополі відремонтують систему водовідведення на Електрометалургів[:]

[:ru]В Никополе отремонтируют систему водоотведения на Электрометаллургов[:ua]У Нікополі відремонтують систему водовідведення на Електрометалургів[:]

[:ru]В Никополе по улице Электрометаллургов отремонтируют систему водоотведения, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на ДнепрNews.

Управление благоустройства, инфраструктуры и коммунального хозяйства Никопольского городского совета направит 250 тысяч гривен на ремонт системы водоотведения.

Согласно тендерной документации, на улице Электрометаллургов пройдут работы по ликвидации подтопления путепровода и ремонту системы водоотведения. На участке до конца года уложат цементобетонное покрытие и металлическую сетку, а также поставят металлическое ограждение с поручнями.

В тендере приняли участие компания “Б. К. Будсервис” и предприниматель Константин Савостьянов. Изначально тендер выиграл Савостьянов, однако комиссия отклонила его предложение, поскольку у участника нет необходимой техники для выполнения работ.

Таким образом, победителем признали компанию “Б. К. Будсервис”.

Согласно данным аналитической платформы YouControl, общество с ограниченной ответственностью “Б. К. Будсервис” было зарегистрировано 17 февраля 2020 года по ул. Электрометаллургов, 21 в Никополе. Размер уставного капитала – 1000 грн. Основной вид деятельности – строительство трубопроводов. Руководит предприятием Артем Ляшенко. Компания получила 23 подряда на общую сумму 10,6 млн грн. Все подряды – от управления благоустройства, инфраструктуры и коммунального хозяйства Никопольского городского совета.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

У Нікополі кладуть рулонний газон на Каштановій і відремонтують систему поливу

У Нікополі витратять 400 тисяч на ремонт скверів

У Нікополі відремонтують спортшколу: ціна питання – 15 мільйонів гривень[:ua]У Нікополі по вулиці Електрометалургів відремонтують систему водовідведення, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ДнепрNews.

Управління благоустрою, інфраструктури і комунального господарства Нікопольської міської ради направить 250 тисяч гривень на ремонт системи водовідведення.

Відповідно до тендерної документації, на вулиці Електрометалургів пройдуть роботи з ліквідації підтоплення шляхопроводу та ремонту системи водовідведення. На ділянці до кінця року укладуть цементобетонне покриття  і металеву сітку, а також поставлять металеве огородження з поручнями.

У тендері взяли участь компанія “Б. К. Будсервіс” та підприємець Костянтин Савостьянов. Спочатку тендер виграв Савостьянов, однак комісія відхилила його пропозицію, оскільки в учасника немає необхідної техніки для виконання робіт.

Таким чином, переможцем визнали компанію “Б. К. Будсервіс”.

Згідно з даними аналітичної платформи YouControl, товариство з обмеженою відповідальністю “Б. К. Будсервіс” було зареєстровано 17 лютого 2020 року по вул. Електрометалургів, 21 в Нікополі. Розмір статутного капіталу – 1000 грн. Основний вид діяльності – будівництво трубопроводів. Керує підприємством Артем Ляшенко. Компанія отримала 23 підряду на загальну суму 10,6 млн грн. Всі підряди від управління благоустрою, інфраструктури і комунального господарства Нікопольської міської ради.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Нікополі кладуть рулонний газон на Каштановій і відремонтують систему поливу

У Нікополі витратять 400 тисяч на ремонт скверів

У Нікополі відремонтують спортшколу: ціна питання – 15 мільйонів гривень[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×