Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1811
Без категорії
1811

[:ru]В Никополе вынесли приговор мужчине, подстрелившему кота[:ua]У Нікополі винесли вирок чоловіку, який підстрелив кота[:]

[:ru]В Никополе вынесли приговор мужчине, подстрелившему кота[:ua]У Нікополі винесли вирок чоловіку, який підстрелив кота[:]

[:ru]В Никополе 6 апреля судили мужчину, который подстрелил кота и не остался безнаказанным. Его привлекли к ответственности по статье за жестокое обращение с животными. Об этом Nikopolnews узнал из Единого реестра судебных решений.

В материалах дела сообщается, что мужчина – ранее не судимый, не женатый, не имеющий на попечении несовершеннолетних детей, не состоящий на учете у нарколога и психиатра, работающий трактористом в ПК «Днепровский», ранее не судимый, 10 февраля этого года находился на территории собственного домовладения, где вдруг заметил соседского кота.

С целью защиты своих домашних животных от агрессивных (!), по его мнению, действий кота, мужчина решил нанести последнему телесные повреждения. Реализуя  преступный умысел, он взял пневматическую винтовку «Remington r EXPRESS HUNTER NR27» и выстрелил в кота, в результате чего тот получил проникающее ранение правой лапы и стал инвалидом.

[:ru]В Никополе вынесли приговор мужчине, подстрелившему кота[:ua]У Нікополі винесли вирок чоловіку, який підстрелив кота[:]

Действия обвиняемого квалифицированы по части 1 статьи 299 Уголовного кодекса Украины, как жестокое обращение с животными, совершенное умышленно и приведшее к инвалидности.

Прокурор просил суд рассмотреть дело в упрощенном порядке без проведения судебного разбирательства, и его просьба была удовлетворена. Пострадавшая сторона (хозяйка кота) против этого не возражала.

Стрелок свою вину полностью признал и искренне раскаялся. Суд учел все смягчающие обстоятельства и назначил мужчине наказание в виде штрафа. Согласно решению от 6 апреля 2021 года, признанный виновным в совершении уголовного преступления должен заплатить штраф в размере 17 000 гривен. А также компенсировать государству 3 269 гривен, потраченные на проведение экспертизы.

В Никополе мужчина, позарившийся на дорожные знаки, отработает свою вину[:ua]У Нікополі 6 квітня судили чоловіка, який підстрелив кота. І не залишився безкарним. Його притягнули до відповідальності за статтею за жорстоке поводження з тваринами. Про це Nikopolnews дізнався з Єдиного реєстру судових рішень.

В матеріалах справи повідомляється, що чоловік – раніше не судимий, не одружений, не має на утриманні неповнолітніх дітей, не перебуває на обліку у нарколога та психіатра, працює трактористом у ПК «Дніпровський», раніше не судимий, 10 лютого цього року перебував на території власного домоволодіння, де раптом помітив сусідського кота.

З метою захисту своїх домашніх тварин від агресивних (!), на його думку, дій кота, чоловік вирішив завдати останньому тілесні ушкодження. Реалізуючи злочинний умисел, він взяв пневматичну гвинтівку «Remington r EXPRESS HUNTER NR27» і вистрілив у кота, в результаті чого той отримав проникаюче поранення правої лапи і став інвалідом.

[:ru]В Никополе вынесли приговор мужчине, подстрелившему кота[:ua]У Нікополі винесли вирок чоловіку, який підстрелив кота[:]

Дії обвинуваченого кваліфіковано за частиною 1 статті 299 Кримінального кодексу України, як жорстоке поводження з тваринами, вчинене умисно і як таке, що призвело до інвалідності.

Прокурор просив суд розглянути справу у спрощеному порядку без проведення судового розгляду, і його прохання було задоволено. Постраждала сторона (господиня кота) проти цього не заперечувала.

Стрілець свою провину повністю визнав і щиро розкаявся. Суд врахував усі пом’якшуючі обставини і призначив чоловікові покарання у вигляді штрафу. Згідно з рішенням від 6 квітня 2021 року, визнаний винним у скоєнні кримінального злочину має заплатити штраф у розмірі 17 000 гривень. А також компенсувати державі 3 269 гривень, витрачені на проведення експертизи.

У Нікополі чоловік, що поцупив дорожні знаки, відпрацює свою провину[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×