Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1210
Без категорії
1210

[:ru]Два ограбления, четыре кражи и мошенничество – в Марганце задержали серийного преступника[:ua]Два пограбування, чотири крадіжки і шахрайство – у Марганці затримали серійного злочинця[:]

[:ru]Два ограбления, четыре кражи и мошенничество – в Марганце задержали серийного преступника[:ua]Два пограбування, чотири крадіжки і шахрайство – у Марганці затримали серійного злочинця[:]

[:ru]В Марганце задержали мужчину, который обоснованно подозревается в двух грабежах, четырех кражах и мошенничестве, передает Nikopolnews, ссылаясь на Национальную полицию в Днепропетровской области.

Как выяснили полицейские, в июле в одном из подъездов многоэтажки нападающий снял у мужчины золотое кольцо и отобрал 300 гривен. Также на транспортной остановке он завладел мобильным телефоном пенсионера.

Проведенными розыскными мероприятиями правоохранители разоблачили грабителя. Им оказался 37-летний местный житель, который ранее привлекался к уголовной ответственности за аналогичные преступления.

В ходе досудебного расследования полицейские обнаружили, что злоумышленник причастен к четырем квартирным кражам. В квартиры горожан он проникал через окно, или путем подбора ключа. Откуда похитил имущество граждан. Полицейские частично разыскали и вернули имущество владельцам.

28 июля следователем по согласованию с окружной прокуратурой злоумышленнику объявлено о подозрении по ч.2 ст.186 (грабеж), ч.3.ст.185 (кража), ч.2 ст.190 (мошенничество) Уголовного кодекса Украины. Мужчине избрана мера пресечения – содержание под стражей. Досудебное расследование продолжается.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Никополе председателя ОСМД судят за мошенничество

Вооруженное нападение на почту возле Никополя: разбойников задержали (видео)

На трассе Запорожье-Никополь в результате погони задержали двух пьяных угонщиков[:ua]У Марганці затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у двох пограбуваннях, чотирьох крадіжках та шахрайстві, передає Nikopolnews, посилаючись на Національну поліцію у Дніпропетровській області.

Як з’ясували поліцейські, в липні у одному із під’їздів багатоповерхівки нападник зняв у чоловіка золоту каблучку і відібрав 300 гривень. Також на транспортній зупинці він заволодів мобільним телефоном пенсіонера.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці викрили грабіжника. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

В ході досудового розслідування поліцейські виявили, що зловмисник  причетний до чотирьох квартирних крадіжок. В помешкання містян він проникав через вікно, або шляхом підбору ключа. Звідки викрав майно громадян. Поліцейські частково розшукали та повернули майно власникам.

28 липня слідчим за погодженням із окружною прокуратурою зловмиснику оголошено про підозру за ч.2 ст.186 (грабіж), ч.3.ст.185 (крадіжка), ч.2 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Чоловіку обрано запобіжний захід – тримання під вартою.  Досудове розслідування триває.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Нікополі голову ОСББ судять за шахрайство

Збройний напад на пошту біля Нікополя: розбійників затримано (відео)

На трасі Запоріжжя-Нікополь в результаті погоні затримали двох п`яних угонщиків[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×