Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1590
Без категорії
1590

[:ru]Хотел стать боксером: новые подробности о жизни и смерти убитого в Покрове 8-летнего Ибрагима[:ua]Хотів стати боксером: нові подробиці життя і смерті вбитого у Покрові 8-річного Ібрагіма[:]

[:ru]Хотел стать боксером: новые подробности о жизни и смерти убитого в Покрове 8-летнего Ибрагима[:ua]Хотів стати боксером: нові подробиці життя і смерті вбитого у Покрові 8-річного Ібрагіма[:]

[:ru]Сегодня, 11 июня, в Покрове похоронят восьмилетнего мальчика, Ибрагима Оглы, которому выпало мало радостей в жизни и которому суждена была страшная смерть. Напомним, ребенка задушили, а тело сбросили в канализационный коллектор. Подозреваемый задержан. Им оказался знакомый матери мальчика. Полиция продолжает досудебное следствие.

В Департаменте уголовного розыска Национальной полиции Украины озвучили новые детали убийства, передает Nikopolnews, ссылаясь на Телеграмм-страницу ведомства.

Здесь отмечают, что оперативниками восстановлена последовательность событий и мотивы убийства ребенка. 32-летний ухажер матери Ибрагима во время очередного застолья обиделся на ее отказ в интимной близости.

Через некоторое время изверг, вероятно с целью мести, заманил мальчика в заброшенное здание и задушил голыми руками. После содеянного – цинично сбросил мертвое тело в канализацию.

На основании собранных доказательств детоубийце сообщено о подозрении и избранно меру пресечения пресечения – содержание под стражей.

В Покрове уже несколько дней бурно обсуждают страшное событие, которое всколыхнуло весь город. Люди говорят, что привлечь к ответственности нужно и мать. Ведь известно, что она обратилась в полицию только 6 июня, когда сын исчез еще 2 июня. Покровчане предполагают, что женщина знала об убийстве Ибрагима и покрывала убийцу. Или, даже причастна к преступлению сама. В самом мягком варианте – находилась все эти дни в неадекватном состоянии из-за алкоголя, поэтому и не заметила исчезновения сына. Или же ей было просто безразлично. И именно такое отношение к собственному ребенку привело к трагическому концу маленькой жизни.

Надеемся, правоохранители установят и накажут всех виновных в ужасном преступлении.

А тем временем, свои расследования продолжают журналисты.

Так в очередном материале ТСН говорится о том, что корреспонденты пообщались со знакомыми семьи Ибрагима, городскими властями Покрова и собрали все, что известно о трагедии.

Отмечается, что 2 июня мама мальчика вместе со своим 33-летним ухажером отдыхала дома. Пара распивала спиртные напитки. Около 12 часов дня Ибрагим ушел гулять на детскую площадку, которая расположена недалеко от его дома (напомним, согласно официальной информации от полиции ребенок во время ссоры находилась дома – от ред.).

Между женщиной и мужчиной, которые уже находились в состоянии алкогольного опьянения, произошел конфликт — мать школьника отказала ухажеру в интимной близости. Мужчина не справился с эмоциями, вышел на улицу, заманил в заброшенный дом Ибрагима и задушил его голыми руками — так он хотел отомстить возлюбленной. Чтобы избежать уголовного наказания, преступник сбросил тело ребенка в канализационный коллектор и присыпал мусором.

О пропаже мальчика мать сообщила в полицию 6 июня. Поисками школьника сразу начала заниматься местная полиция вместе с кинологами, а также волонтеры и общественность. Тем временем маму Ибрагима начали допрашивать следователи.

Во время поиска Ибрагима полицейские проверили все детские площадки города, вокзалы, рынки, заброшенные здания, лесополосы и другие места, где ребенок теоретически могла находиться. Через два дня с начала поисковой операции служебная овчарка по кличке Бильт взяла след и привела правоохранителей к канализационному коллектору.

[:ru]Хотел стать боксером: новые подробности о жизни и смерти убитого в Покрове 8-летнего Ибрагима[:ua]Хотів стати боксером: нові подробиці життя і смерті вбитого у Покрові 8-річного Ібрагіма[:]

Позже правоохранители установили подозреваемого в совершении преступления, а также его мотивы.

[:ru]Хотел стать боксером: новые подробности о жизни и смерти убитого в Покрове 8-летнего Ибрагима[:ua]Хотів стати боксером: нові подробиці життя і смерті вбитого у Покрові 8-річного Ібрагіма[:]

В социальных сетях всплыли подробности того, какие отношения были в семье. Местные жители говорят, что мама Ибрагима выпивала, на фоне чего у нее нередко возникали конфликты с другими людьми.

«Я с ней не один раз скандалила»
«Я хорошо знаю Ибрагима. Он посещал наш детский сад. Попрошайничал еще 5-летним ребенком»
«Видела ее примерно две недели назад. Она беременна»
«Сегодня (то есть 10 июня) – сидела на Соборной, 1 в черной повязке и пила пиво с каким-то мужчиной» – пишут покровчане.

Люди также отмечают, что видели, как мать кричала на Ибрагима, била его. А еще вспоминают его бабушку Любу. Она не так давно умерла. Говорят, что бабушка любила мальчика и как-то сдерживала свою дочь. Если бы была жива, всего этого кошмара бы не случилось.

В школе, где учился мальчик, о нем отзываются хорошо. Говорят, что парень был общительным, но никогда не рассказывал о своей семье.

“Я работаю в школе, где учился Ибрагим. Время от времени видела его мать всегда приходила пьяная. Вообще, о семье мальчик никогда ничего не рассказывал. Кажется, он рос не с родным отцом, а с сожителем матери”, — рассказала ТСН сотрудница школы Анастасия.

[:ru]Хотел стать боксером: новые подробности о жизни и смерти убитого в Покрове 8-летнего Ибрагима[:ua]Хотів стати боксером: нові подробиці життя і смерті вбитого у Покрові 8-річного Ібрагіма[:]

Со стороны социальных служб к маме Ибрагима Оглы вопросов не было, говорят в городском совете Покрова. Семья никогда не состояла на учете, – пишет ТСН.

“Мама на контакт со школой шла. Школа приходила к ней домой, они общались. По информации, которая есть у меня, семья на учете в социальных службах не состояла”, — рассказал ТСН городской голова Покрова Александр Шаповал.

Отца в жизни ребенка не было. Его мама жила с другим мужчиной. В то же время мэр города заявляет, что ее сожитель — не тот гражданин, который подозревается в убийстве.

“Это был очень веселый и добрый мальчик. Рассказывал, что мечтает заниматься боксом. Хотел стать сильным, чтобы защищать слабых”, — добавила сотрудница школы Анастасия.

Прощание с Ибрагимом Оглы состоится в пятницу, 11 июня. На улице Соборная, 1 будет стоять автобус, который отвезет горожан на кладбище, где в 14:00 состоится отпевание ребенка.

[:ru]Хотел стать боксером: новые подробности о жизни и смерти убитого в Покрове 8-летнего Ибрагима[:ua]Хотів стати боксером: нові подробиці життя і смерті вбитого у Покрові 8-річного Ібрагіма[:]

кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Душил руками: прокуратура Никополя озвучила подробности убийства ребенка

 [:ua]Сьогодні, 11 червня, в Покрові поховають восьмирічного хлопчика, Ібрагіма Огли, якому випало мало радощів у житті і якому судилася страшна смерть. Нагадаємо, дитину задушили, а тіло скинули до каналізаційного колектору. Підозрюваного затримано. Ним виявився знайомий матері хлопчика. Поліція продовжує досудове слідство.

В Департаменті карного розшуку Національної поліції України озвучили нові деталі вбивства, передає Nikopolnews, посилаючись на Телеграм-сторінку відомства.

Тут зазначають, що оперативниками відновлено послідовність подій та мотиви вбивства дитини. 32-річний залицяльник матері Ібрагіма під час чергового застілля образився на її відмову в інтимній близькості.

Через деякий час нелюд, ймовірно з метою помсти, заманив хлопчика до закинутої будівлі та задушив голими руками. Після скоєного – цинічно скинув мертве тіло в каналізацію.

На підставі зібраних доказів дітовбивці повідомлено про підозру, слідчі за погодженням з прокуратурою, звернулися до суду з клопотанням про обрання безальтернативної міри запобіжного заходу – тримання під вартою. І підозрюваного заарештували

В Покрові вже декілька днів бурхливо обговорюють страшну подію, яка сколихнула все місто. Люди кажуть, що притягти до відповідальності треба і матір. Адже відомо, що вона звернулася до поліції тільки 6 червня, коли син зник ще 2 червня. Покровчани припускають, що жінка знала про вбивство Ібрагіма і покривала вбивцю. Або, навіть причетна до злочину сама. В найм’якшому варіанті – знаходилася всі ці дні в неадекватному стані через алкоголь, тому і не помітила зникнення сина. Або ж їй було просто байдуже. І саме таке ставлення до власної дитини призвело до трагічного кінця маленького життя.

Сподіваємось, правоохоронці встановлять і покарають усіх винних у жахливому злочині.

А тим часом, свої розслідування продовжують журналісти.

Так в черговому матеріалі ТСН йдеться про те, що кореспонденти поспілкувалися зі знайомими сім’ї Ібрагіма, міською владою Покрова і зібрали все, що відомо про трагедію.

Зазначається, що 2 червня мама хлопчика разом зі своїм 33-річним залицяльником відпочивала вдома. Пара розпивала спиртні напої. Близько 12 години дня Ібрагім пішов гуляти на дитячий майданчик, який розташований недалеко від його будинку (нагадаємо, згідно офіційної інформації від поліції дитина під час сварки знаходилась вдома – від ред.).

Між жінкою і чоловіком, які вже перебували в стані алкогольного сп’яніння, стався конфлікт — мати школяра відмовила залицяльникові в інтимній близькості. Чоловік не впорався з емоціями, вийшов на вулицю, заманив в покинутий будинок Ібрагіма і задушив його голими руками — так він хотів помститися коханій. Щоб уникнути кримінального покарання, злочинець скинув тіло дитини в каналізаційний колектор і присипав сміттям.

Про зникнення хлопчика мати повідомила в поліцію  6 червня. Пошуками школяра одразу почала займатися місцева поліція разом з кінологами, а також волонтери та громадськість. Тим часом маму Ібрагіма почали допитувати слідчі.

Під час пошуку Ібрагіма поліцейські перевірили всі дитячі майданчики міста, вокзали, ринки, занедбані будівлі, лісосмуги та інші місця, де дитина теоретично могла перебувати. Через два дні з початку пошукової операції службова вівчарка на прізвисько Більт взяла слід і привела правоохоронців до каналізаційного колектора.

[:ru]Хотел стать боксером: новые подробности о жизни и смерти убитого в Покрове 8-летнего Ибрагима[:ua]Хотів стати боксером: нові подробиці життя і смерті вбитого у Покрові 8-річного Ібрагіма[:]

Пізніше правоохоронці встановили підозрюваного в скоєнні злочину, а також його мотиви.

[:ru]Хотел стать боксером: новые подробности о жизни и смерти убитого в Покрове 8-летнего Ибрагима[:ua]Хотів стати боксером: нові подробиці життя і смерті вбитого у Покрові 8-річного Ібрагіма[:]

У соціальних мережах  спливли подробиці того, які стосунки були у родині. Місцеві жителі кажуть, що мама Ібрагіма випивала, на тлі чого у неї нерідко виникали конфлікти з іншими людьми.

«Я з нею не один раз скандалила»
«Я добре знаю Ібрагіма. Він відвідував наш дитячий садок. Жебракував ще 5-річною дитиною»
«Бачила її приблизно два тижні тому. Вона вагітна»
«Сьогодні (тобто 10 червня) – сиділа на Соборній, 1 в чорній пов’язці і пила пиво з якимось чоловіком» – пишуть покровчани.

Люди також зазначають, що бачили, як мати кричала на Ібрагіма, била його. А ще згадують його бабусю Любу. Вона не так давно померла. Кажуть, що бабуся любила хлопчика і якось стримувала свою доньку. Якби була жива, всього цього жахіття б не сталося.

У школі, де навчався хлопчик, про нього відгукуються добре. Кажуть, що хлопець був товариським, проте ніколи не розповідав про свою сім’ю.

“Я працюю в школі, де навчався Ібрагім. Час від часу бачила його матір — завжди приходила п’яна. Взагалі, про сім’ю хлопчик ніколи нічого не розповідав. Здається, він ріс не з рідним батьком, а зі співмешканцем матері”, — розповіла ТСН співробітниця школи Анастасія.

[:ru]Хотел стать боксером: новые подробности о жизни и смерти убитого в Покрове 8-летнего Ибрагима[:ua]Хотів стати боксером: нові подробиці життя і смерті вбитого у Покрові 8-річного Ібрагіма[:]

З боку соціальних служб до мами Ібрагіма Огли питань не було, кажуть у міській раді Покрова. Сім’я ніколи не перебувала на обліку, – пише ТСН.

“Мама на контакт зі школою йшла. Школа приходила до неї додому, вони спілкувалися. За інформацією, яка є у мене, сім’я на обліку в соціальних службах не перебувала”, — розповів ТСН міський голова Покрова Олександр Шаповал.

Батька в житті дитини не було. Його мама жила з іншим чоловіком. Водночас мер міста заявляє, що її співмешканець — не той громадянин, який підозрюється у вбивстві.

“Це був дуже веселий і добрий хлопчик. Розповідав, що мріє займатися боксом. Хотів стати сильним, щоб захищати слабких”, — додала співробітниця школи Анастасія.

Прощання з Ібрагімом Огли відбудеться у п’ятницю, 11 червня. На вулиці Соборна, 1 стоятиме автобус, який відвезе городян на кладовищі, де о 14:00 відбудеться відспівування дитини.

[:ru]Хотел стать боксером: новые подробности о жизни и смерти убитого в Покрове 8-летнего Ибрагима[:ua]Хотів стати боксером: нові подробиці життя і смерті вбитого у Покрові 8-річного Ібрагіма[:]

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Душив руками: прокуратура Нікополя озвучила подробиці вбивства дитини

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×