Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1769
1769

[:ru]Коллективная радиостанция Покрова – лучшая в области[:ua]Колективна радіостанція Покрова – найкраща в області[:]

[:ru]Коллективная радиостанция Покрова - лучшая в области[:ua]Колективна радіостанція Покрова – найкраща в області[:]

[:ru]Коллективная радиостанция Покрова стала лучшей в Днепропетровской области. Об этом Nikopolnews сообщает ссылаясь на сайт Покровского городского совета.

Таковы результаты командной работы спортсменов в 2020 году, которые настроены на победы и в 2021-м, – отмечают в пресс-службе городского головы Покрова.

Коллективная радиостанция БТДЮ имеет славную полувековую историю, все эти десятилетия воспитанники бессменного руководителя, Почетного гражданина Покрова Николая Голуба, своими достижениями доказывают, что радиоспорт не теряет актуальности. Более того, он дает путевку в жизнь. Сотни воспитанников выбрали технические специальности, среди них и Андрей Паничик, который сейчас рядом со своим учителем Николаем Голубем, занимается с детьми.

Из года в год радиостанция становится лидером, удерживая пальму первенства. Дом творчества, возглавляемый Ниной Якимовою, является одним из немногих, где развивается связь на коротких волнах.

Этот вид спорта позволяет детям не только путешествовать по миру радиоволнами, а главное, постигать техническое направление и завоевывать золото.

Последние победы добавили медалей в копилочку коллективной радиостанции. Николай Коробка, Илья Рабольт, Арсений Скворцов заняли первое победное место в Кубке Запорожского Центра научно-технического творчества детей и юношества «Грани». Николай Коробка и Илья Рабольт также завоевали золото в соревнованиях «Измаил – город-крепость» и “серебро” в Международном турнире «Слобожанский спринт». Успешно выступила команда и в других турнирах, сейчас ожидает официального подтверждения своих побед.[:ua]Колективна радіостанція Покрова стала найкращою в Дніпропетровській області. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на сайт Покровської міської ради.

Такими є результати командної роботи спортсменів у 2020 році, які налаштовані на перемоги і у 2021-му, – зазначають у прес-службі міського голови Покрова.

Колективна радіостанція БТДЮ має піввікову славну історію, всі ці десятиліття вихованці незмінного керівника, Почесного громадянина Покрова Миколи Голуба, своїми досягненнями доводять, що радіоспорт не втрачає актуальності. Більше того, він дає путівку у життя. Сотні вихованців обрали технічні спеціальності, серед них і Андрій Панічик, який зараз поряд зі своїм вчителем, Миколою Голубом, займається з дітьми.

З року в рік радіостанція стає лідером, утримуючи пальму першості. Будинок творчості, очолюваний Ніною Якимовою, є одним з небагатьох, де розвивається зв’язок на коротких хвилях.

Цей вид спорту дозволяє дітям не лише мандрувати світом радіохвилями, головне, осягати технічне спрямування та завойовувати золото.

Останні перемоги додали медалей у скриньку колективної радіостанції. Микола Коробка, Ілля Рабольт, Арсеній Скворцов посіли перше переможне місце у Кубку Запорізького Центру науково-технічної творчості дітей та юнацтва «Грані». Микола Коробка та Ілля Рабольт також вибороли золото у змаганнях «Ізмаїл – місто-фортеця» та срібло у Міжнародному турнірі «Слобожанський спринт». Успішно виступила команда і в інших турнірах, зараз очікує офіційне підтвердження своїх перемог.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×